Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

kertitorp
Válasz naná hogy kommentjére
2013. okt. 7. 17:08

Adatbázis import hiba miatt a support szerint törölnöm kell HM1-ben a meglévő HUD Position fájlokat, de nem találom. Valaki tudja hol találom?

Zsebkendo
Válasz kertitorp kommentjére
2013. okt. 8. 19:50

hhdealer

Sziasztok,

Hm 1 hez szeretnék venni handhistoryt, 0,50$-3$ sng t és tournamenteket játszom.
hol érdemes vennem, és melyik staket?

Köszi

kellekes
2013. okt. 10. 21:45

Sziasztok

Kellene nekem egy gyors segítség. A hivatalos HM oldalról akartam megvenni a progit de nem ajánlja fel a skrill.t mint fizetési lehetőséget.
Lehet skrill-en keresztül fizetni mit tudtok erről??

Maxxxika
Válasz kellekes kommentjére
2013. okt. 10. 21:49

Sziasztok

Kellene nekem egy gyors segítség. A hivatalos HM oldalról akartam megvenni a progit de nem ajánlja fel a skrill.t mint fizetési lehetőséget.
Lehet skrill-en keresztül fizetni mit tudtok erről??

paying with moneybookers/skrill

kellekes
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. okt. 10. 21:58

Akkor ezek szerint nem lehet. Mert az angol nyelvű fórumon is ezt kérdezik de hogy pontosan mi a válasz azt nem értem?!

Tir-X
2013. okt. 10. 22:01

Azt jelenti a válasz, hogy nem lehet, a többi opció továbbra is elérhető, pl. neteller is, de skrill sajnos nem.

kellekes
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. okt. 10. 22:05

Köszi a gyors választ
Te mit tanácsolnál ha csak skrill-em van, hogy lehetne a legegyszerűbben megvenni?,

kertitorp
2013. okt. 11. 23:08

HM1-ben hogy lehet megnézni, hogy egy adott időszakban versenyjáték estében mennyire futok ev alatt
( a megnyert zsetonmennyiségre gondolok) ?

Tozsy17
Válasz kertitorp kommentjére
2013. okt. 12. 12:48

Vmi ütközhet?

Halihó!

win8ra telepítettem át HM1-et,és indításkor ebbe a hibaüzenetbe futok:
The following error occured when trying to open the database: FATAL:3D000: database "holdemmanager" does not exist
valaki találkozott már ilyesmivel?

Maxxxika
Válasz Tozsy17 kommentjére
2013. okt. 12. 13:10

Halihó!

win8ra telepítettem át HM1-et,és indításkor ebbe a hibaüzenetbe futok:
The following error occured when trying to open the database: FATAL:3D000: database "holdemmanager" does not exist
valaki találkozott már ilyesmivel?

"In Database Management, try creating a NEW database--> set it as default--> start HoldemManager."

Élő ügyfélszolgálat