Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

tesla79
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. okt. 24. 6:29

szerintem:

River bet= true
River Bet fold= false
River Bet Call= false
Saw Showdown= false
Won Hand= True
(talán az utolsó nem is kell)

Köszönöm, működik! Logikus gondolkodás. Egészen jó pókerjátékos lenne belőled! :-)

ui. kell a won hand

Maxxxika
Válasz tesla79 kommentjére
2013. okt. 24. 9:24

Egészen jó pókerjátékos lenne belőled! :-)

Túlzásnak érzem, de jól esik ;)

Lezli90
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. okt. 24. 11:04

Sziasztok,
Ha egy szűrésnél filter by action-nél foldot állítok be, mindig 0-handet kapok. Ez viszont kizárt. Ha azt kiveszem, akkor berakja a handeket, amikor nem dobtam, de akkor se teszi be, ahol foldoltam.
Ez miért lehet, hogyan lehet kiküszöbölni?

BT86
Válasz Lezli90 kommentjére
2013. okt. 24. 12:42

Sziasztok,
Ha egy szűrésnél filter by action-nél foldot állítok be, mindig 0-handet kapok. Ez viszont kizárt. Ha azt kiveszem, akkor berakja a handeket, amikor nem dobtam, de akkor se teszi be, ahol foldoltam.
Ez miért lehet, hogyan lehet kiküszöbölni?

Ha itt foldot állítasz be, ne csodálkozz, ha nem kapsz eredményként 1 handet se :)

Lehet, hogy valamelyik filter el van állítva, nyomj egy clear filterst.
Ha meg a dobott handjeid akarod kiszűrni, akkor more filters/basic filters/basic filters: vpip - no, saw flop - no

Lezli90
Válasz BT86 kommentjére
2013. okt. 24. 19:21

Közben rájöttem mi a baja, de arra nem, hogyan tudnám megcsinálni. Ha effective stacket állítok be a szűrésnél, akkor csak azokat a handeket rakja be, amikbe játszottam , ezért ha vpip=false, akkor 0 hand az eredmény. Ha kiveszem az effective stack szűrést, akkor jó lesz viszont akkor meg túl sok irreleváns leosztás lesz benne.

BT86
Válasz Lezli90 kommentjére
2013. okt. 24. 22:19

Közben rájöttem mi a baja, de arra nem, hogyan tudnám megcsinálni. Ha effective stacket állítok be a szűrésnél, akkor csak azokat a handeket rakja be, amikbe játszottam , ezért ha vpip=false, akkor 0 hand az eredmény. Ha kiveszem az effective stack szűrést, akkor jó lesz viszont akkor meg túl sok irreleváns leosztás lesz benne.

Biztos, hogy van valami szűrő, amit nem lőttél ki. Nyomj egy clear filterst, és utána csináld.
Vagy egyszerűbb lenne, ha elmondanád mit akarsz pontosan kiszűrni.

LifeNitz
Válasz BT86 kommentjére
2013. okt. 24. 23:17

sziasztok

Lenne egy olyan problemam, HM1, igazabol minden mukodik importal, table manager mutatja az asztalokat, de mar table managerben az asztalok mellett minden info 0, plusz gondolom emiatt HUD sem ugrik fel egyik siteomon sem. Probaltam reinstallalni, de nem segitett.

LifeNitz
Válasz LifeNitz kommentjére
2013. okt. 25. 21:50

HM1 tamogatja Lotos pokert ?

Light 14-bet
Válasz rozmi kommentjére
2013. nov. 1. 0:55

Sziasztok!

El lehet férni egy 120-as SSD-n HM-el?
700 megás backupot csinált az imént.

BT86
Válasz Light 14-bet kommentjére