szerintem:
River bet= true
River Bet fold= false
River Bet Call= false
Saw Showdown= false
Won Hand= True
(talán az utolsó nem is kell)
Egészen jó pókerjátékos lenne belőled! :-)
Sziasztok,
Ha egy szűrésnél filter by action-nél foldot állítok be, mindig 0-handet kapok. Ez viszont kizárt. Ha azt kiveszem, akkor berakja a handeket, amikor nem dobtam, de akkor se teszi be, ahol foldoltam.
Ez miért lehet, hogyan lehet kiküszöbölni?
Sziasztok,
Ha egy szűrésnél filter by action-nél foldot állítok be, mindig 0-handet kapok. Ez viszont kizárt. Ha azt kiveszem, akkor berakja a handeket, amikor nem dobtam, de akkor se teszi be, ahol foldoltam.
Ez miért lehet, hogyan lehet kiküszöbölni?
Közben rájöttem mi a baja, de arra nem, hogyan tudnám megcsinálni. Ha effective stacket állítok be a szűrésnél, akkor csak azokat a handeket rakja be, amikbe játszottam , ezért ha vpip=false, akkor 0 hand az eredmény. Ha kiveszem az effective stack szűrést, akkor jó lesz viszont akkor meg túl sok irreleváns leosztás lesz benne.
Közben rájöttem mi a baja, de arra nem, hogyan tudnám megcsinálni. Ha effective stacket állítok be a szűrésnél, akkor csak azokat a handeket rakja be, amikbe játszottam , ezért ha vpip=false, akkor 0 hand az eredmény. Ha kiveszem az effective stack szűrést, akkor jó lesz viszont akkor meg túl sok irreleváns leosztás lesz benne.
sziasztok
Lenne egy olyan problemam, HM1, igazabol minden mukodik importal, table manager mutatja az asztalokat, de mar table managerben az asztalok mellett minden info 0, plusz gondolom emiatt HUD sem ugrik fel egyik siteomon sem. Probaltam reinstallalni, de nem segitett.
HM1 tamogatja Lotos pokert ?
Sziasztok!
El lehet férni egy 120-as SSD-n HM-el?
700 megás backupot csinált az imént.
Sziasztok!
El lehet férni egy 120-as SSD-n HM-el?
700 megás backupot csinált az imént.