Akkor ez lesz a probléma, nem a legújabb van meg neked, frissítsd. Július végén, augusztus elején adták ki. http://www.holdemmanager.com/Downloa..._26Jul2013.exe
Akkor ez lesz a probléma, nem a legújabb van meg neked, frissítsd. Július végén, augusztus elején adták ki. http://www.holdemmanager.com/Downloa..._26Jul2013.exe
Szuper lett! Big THX :cool:
Sziasztok, visszaolvastam pár oldalt nem találtam ilyen jellegű problémát.
Este frissítettem a win8-at 8.1-re, azóta a hm1 nem akar működni, vagyis gondolom,hogy ez lehet a baja, mert délután gond nélkül ment.
itt a hiba üzenet:
Ha az Authorizedre kattintok, megadom a liszensz kulcsot, de semmi nem változik, vagyis ezt írja:
[LEFT]Uploading Sku Code Failed
[/LEFT]
Valaki tudna segíteni,hogy mit tegyek?
Köszönöm
HM1-nél Tourney/Reports fülnél a Winnings és a mellette lévő $ (EV adjusted) oszlopot pontosan hogy kell értelmezni - az összefüggésre gondolok. A winnings a valós eredmény zsetonban, a második aminek az EV szerint lenni kellene?
Sziasztok, visszaolvastam pár oldalt nem találtam ilyen jellegű problémát.
Este frissítettem a win8-at 8.1-re, azóta a hm1 nem akar működni, vagyis gondolom,hogy ez lehet a baja, mert délután gond nélkül ment.
itt a hiba üzenet:
Ha az Authorizedre kattintok, megadom a liszensz kulcsot, de semmi nem változik, vagyis ezt írja:
[LEFT]Uploading Sku Code Failed
[/LEFT]
Valaki tudna segíteni,hogy mit tegyek?
Köszönöm
Arra gondolsz,hogy a .exe fájl-on jobb klikk és run as administrator?
Elméletileg engedélyeznem kell a rendszergazda nevű felhasználót és azzal belépve is el kell indítanom a HM-et egyszer.
Csak azt nem tudom,hogy azt hol kell, mert csak egy account van a gépemen és ha jól néztem, az administrator-i címkével fut.
UAC-ot kapcsold ki.
Valami felhasználói fiók felügyelete beállítás néven fut.
A csúszkát húzd legalulra!
Már sokadjára próbálom, de semmi változás.
Állítólag engedélyeznem kell a rendszergazda nevű felhasználót és azzal belépve is el kell indítanom a HM-et egyszer.
Na ezt nem igazán tudom,hogy hol vagy hogy kellene.
Ja és az egy account ami a gépemen van, az adminisztrátori címkével fut.
HM1-et honnan tudok letölteni(liszenszem van)???