Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Lordtebeli
Válasz naná hogy kommentjére
2014. jan. 4. 11:37

Az gaz pedig mutatnia kene! Refreshelj egyet aztan ugy probaldd meg

Lordtebeli
Válasz Csabi78 kommentjére
2014. jan. 4. 11:37

Tatai vagy? Az kemeny most nezem csak

Csabi78
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 4. 11:38

Az a gáz , hogy amióta megvan a HM azóta ezt csinálja. Tegnap leszedtem hozzá frissítést is , hátha....de ugyan az a hiba.

Csabi78
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 4. 11:42

Igen , tatai vagyok

Lordtebeli
2014. jan. 4. 11:44

Akkor meg kell varnod valaki nalunk okosabbat! En most telorol vok meg csak meg se tudom nezni hmbe mi lehet a hiba

d-_-b
Válasz d-_-b kommentjére
2014. jan. 5. 1:58

UP.Eddig el tudtam menteni egy handet a gépemre, de most nem akarja. Valakinek valami ötlet??

UP..

nitt
Válasz rozmi kommentjére
2014. jan. 12. 14:19

A bejelölt részt, hogyan tudnám eltávolítani a listából? Nagyon idegesít sajnos. Már kitöröltem az adatbázisból (settings - purge) ezeket a handeket, de ez a rész ott maradt. Az observed hh configban nem nyúltam semmihez, mert azt viszont nem ismerem. Ott lehet a megoldás?

RVP
Válasz nitt kommentjére
2014. jan. 15. 15:52

sziasztok! vki tudna segíteni azt megköszönném.. HM1et használok.. MTT-zek.. hogy tudom azt beállítani,hogy egy adott tornát játsszon nekem vissza végig? össze vissza keverednek a tornák plusz a handek.. nem találom hol lehetne ezt beállítani..

Maxxxika
2014. jan. 15. 16:06

results
dataview
kiválasztod a versenyt
alul time szerint rendezed a handeket
jobb gomb/replay all hands

mohykan1981
Válasz RVP kommentjére
2014. jan. 15. 16:07

sziasztok! vki tudna segíteni azt megköszönném.. HM1et használok.. MTT-zek.. hogy tudom azt beállítani,hogy egy adott tornát játsszon nekem vissza végig? össze vissza keverednek a tornák plusz a handek.. nem találom hol lehetne ezt beállítani..

TUREY:
-Results: Data View- majd itt megkeresed a kivalasztott tornat, alul bejelölöd a Handeknel "All", majd jobb eger klikk es "Replay all Hands"

Élő ügyfélszolgálat