Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Exec
Válasz naná hogy kommentjére
2014. jan. 2. 0:32

Üdv!

Meg tudná mondani valaki hogyan tudom beállítani HM2-ben hogy az adott HUD csak a heads up-ban szerzett adatokat használja fel? Köszi!

Tir-X
2014. jan. 2. 1:43

HUD Settings ->
Itt a HUD Filters részre nyomsz, és van egy lista, hogy hány résztvevőnél hány résztvevőről (min és max) mutassa a statokat.

relish
Válasz Tir-X kommentjére
2014. jan. 2. 11:02

HUD beállítás az Everesten

Sziasztok, tud valaki segíteni? Az Everesten szeretném használni a HM1-et, de sajnos az importálás sem indul el, és a HUD-ok sem jelennek meg.

Lordtebeli
2014. jan. 2. 11:29

Csinalj egy mappat es allitsd be hogy odamentse a handeket! Vagy a nyelvet allitsd angolra

Mikkelsen
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jan. 2. 13:41

Az a .eu-ra való átállás miatt lesz. Olvasd vissza a hsz-eket, és utána már hudod is lesz.:)

Nyelv és az EU is be van állítva, de a HUD nem reagál.
A kapott HUDot át kell raknom a HM mappájába?

kertitorp
2014. jan. 2. 15:41

Nekem úgy sikerült, hogy a table manager/table finder használatával a HM megkérdezte, hogy átpakoljon e valamit valahova ( nem is értettem ), rányomtam hogy igen, és jó is lett.

Mikkelsen
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jan. 3. 9:20

Nekem úgy sikerült, hogy a table manager/table finder használatával a HM megkérdezte, hogy átpakoljon e valamit valahova ( nem is értettem ), rányomtam hogy igen, és jó is lett.

a nyelv beállítva, importál, table finder kipróbálva de a HUD nem akar megjelenni...

Csabi78
Válasz Mikkelsen kommentjére
2014. jan. 4. 11:10

HUD a Replayerben

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem , hogy Replayerben hogy tudom beállítani , hogy mutass a statokat is.
Sajnos Replayerben nincsenek statok , és így elég "fura" a visszanézés , ne mtudni milyen ellenféllel állok szemben.

A Válaszokat előre is köszönöm!!

Lordtebeli
2014. jan. 4. 11:17

A bal also sarokba kell beallitani

Csabi78
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. jan. 4. 11:31

Ki van pipálva , hogy mutassa a játékosok statjait , de így sem mutat semmit.

Élő ügyfélszolgálat