Üdv!
Meg tudná mondani valaki hogyan tudom beállítani HM2-ben hogy az adott HUD csak a heads up-ban szerzett adatokat használja fel? Köszi!
HUD Settings ->
Itt a HUD Filters részre nyomsz, és van egy lista, hogy hány résztvevőnél hány résztvevőről (min és max) mutassa a statokat.
HUD beállítás az Everesten
Sziasztok, tud valaki segíteni? Az Everesten szeretném használni a HM1-et, de sajnos az importálás sem indul el, és a HUD-ok sem jelennek meg.
Csinalj egy mappat es allitsd be hogy odamentse a handeket! Vagy a nyelvet allitsd angolra
Az a .eu-ra való átállás miatt lesz. Olvasd vissza a hsz-eket, és utána már hudod is lesz.:)
Nekem úgy sikerült, hogy a table manager/table finder használatával a HM megkérdezte, hogy átpakoljon e valamit valahova ( nem is értettem ), rányomtam hogy igen, és jó is lett.
Nekem úgy sikerült, hogy a table manager/table finder használatával a HM megkérdezte, hogy átpakoljon e valamit valahova ( nem is értettem ), rányomtam hogy igen, és jó is lett.
HUD a Replayerben
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy Replayerben hogy tudom beállítani , hogy mutass a statokat is.
Sajnos Replayerben nincsenek statok , és így elég "fura" a visszanézés , ne mtudni milyen ellenféllel állok szemben.
A Válaszokat előre is köszönöm!!
A bal also sarokba kell beallitani
Ki van pipálva , hogy mutassa a játékosok statjait , de így sem mutat semmit.