köszi szépen mindkettőtöknek! most már csak az van,h egyszerűen nem jelenít meg néhány tornát..nem tom hova rakta,hova dugta! :) feltételek elvileg jól be vannak állítva
Nézd meg hátha valami szűrő lett rosszul beállítva.
Nem megy a HUD,csak a Stars-on. valakinek, van hasonló? volt valami ápdét mostanság, amiről lemaradtam volna? és természetesen még most sem tudok handeked menteni a gépemre :/
valaki tud arról vmit,hogyha az IPN és a MICROGAMING egyszerre fut..akkor az utóbbin mért nem jó a HM..?!
Amikor az Ongame (Redkings) hálózaton lejátszott handeket szeretném megnyitni a reports fülön, a következő hiba üzenetet kapom:
"The following error occurred when running this report: ERROR: 22012: division by zero"
Ilyet még soha nem csinált nekem a HM és most is csak akkor, ha az ONGAME-s adatokat akarom megnyitni!
Valaki találkozott már ilyen problémával? Tudja hogy lehet kijavítani?
Indítási probléma!
Lenne valakinek tippje mitévőlegyek most?
ez után meg ezt kapom...
Van két fájl a config könyvtárban, config kiterjesztéssel. Az egyik 2010es a másik tegnapi. Valamit nagyon elnyomhattam?
Lehetne törölni az új configot?
sziasztok! vki tudna segíteni azt megköszönném.. HM1et használok.. MTT-zek.. hogy tudom azt beállítani,hogy egy adott tornát játsszon nekem vissza végig? össze vissza keverednek a tornák plusz a handek.. nem találom hol lehetne ezt beállítani..
Valaki akárki bárki nem tudja mi a megoldás, ha Full Tilten MTT-ken nem akar megjelenni a HUD? Más termekben működik, itt is importál, HM-ben látom a handeket, de HUD nincs. Cash game-n már van, de a tornákon semmi.
A Tourney resultsnál keress olyan fület, hogy Data view, ott válaszd ki a kívánt tornát és csak azokat a handeket jeleníti majd meg.
Igen már nekem is feltűnt. Most mit is mondhatnék... jobb többször, mint egyszer se :D