Persze nyilván akad, de konkrétan arra gondoltam, hogy FullTilt-en működik-e tornán, cashen meg ami ezeken belül szóba jöhet bármin...
Miért nem tudod átimportálni? A HM2-ben a Database menü import opciója nem erre van kitalálva?
se a HM1, se a HM2 hudját nem tom életre kelteni a titan pokeren. beállítottam a hh-t, de semmi. valaki ötlet?
megvan, ne keresd! :D
Player preferences-nél hol találom a Cold call-t?
Call open = cold call
Áh tényleg... Mekkora veréb vagyok. Thx!
Szaisztok!
Kérdesem hogy pontosan melyik mappaba menti az sngket a hm? mert miota auto importot hasznalok a pokeres mappabol kiszedi oket es nem csak kimasolja. Pt4 csak kimasolja...
Sziasztok !
Havernak csinálnám a HM1-et, kész is van , csak 1 dolog , amit nem igazán értek hogy miért nem "jó".
Az Auto Import mellet van kékkel "Click here to add auto import folders , rákattintva, az "_Auto detect_" -re nem találja meg , ígyhát megpróbáltam manuálisan beállítani, csak az a baj hogy nem látja az láthatatlan mappákat,PEDIG BEVAN ÁLLÍTVA A WINDOWSBA .
Meg kell annak találni a rejtett mappát. Próbáljatok játszani párat, hogy legyen HH a könyvtárban(HH mentés be lett állítva?)
Ha nem megy, akkor a C meghajtón csinálj egy hands könyvtárat, és állítsd be kliensben, hogy oda mentsen, ezt már 100% hogy látni fogja a HM.