Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Diabolo
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 4. 10:07

Vegyünk egy példát. Legyen egy érték, ami 0-tól 100-ig vehet fel valamilyen értéket. Alapbeállítás, hogy

Ha jól értem akkor pl ha azt szeretném hogy a Vpip sárga legyen akkor megadom neki azt hogy sárga ha < 100. akkor tuti sárga lesz és nem változtatja a színét. Szerinted különben van értelme annak hogy a számok változtassák a színüket ha nagyon eltér az optimálistól? Bocs ha értetlenkedek de teljesen amatőr hud és hm felhasználó vagyok, lényegében tegnapelőtt töltöttem le a demót és még csak ismerkedem vele.

Diabolo
Válasz Diabolo kommentjére
2008. nov. 4. 10:11

Ja nem. Hülye vagyok. Ha úgy adom meg hogy sárga< inf akkor sárga lesz végig ha nem adok meg más kritériumot. Ha adok meg egy értelmes kisebb számot is akkor lesz színváltós.

kisrapi
2008. nov. 4. 10:11

Nálam pl a VPIP úgy van beállítva, hogy ha
<14 = piros
<18 = sárga
<25 = zöld
<35 = világos kék
<100 = sötétkék

PFR is hasonlóan....ebből látom, h ha valakinél sok a piros az NIT, ha sok a sötétkék fish....stb-stb....sztem jó ha be vannak állítva a színek, nem folyik úgy össze az egész HUD

vinczesz
2008. nov. 4. 10:17

Szerinted különben van értelme annak hogy a számok változtassák a színüket ha nagyon eltér az optimálistól?

Szerintem van értelme. Első pillantásra úgyis a színe fog feltűnni, aztán nézed az értéket. Amikor pedig már hozzászoktál a színekhez, sokkal gyorsabban tudsz reagálni.

Bocs ha értetlenkedek de teljesen amatőr hud és hm felhasználó vagyok, lényegében tegnapelőtt töltöttem le a demót és még csak ismerkedem vele.

Ne gondold, hogy én másképp kezdtem. Habár kísérletező típusként én kevesebbet kérdezek, de nincs ezzel semmi baj.

Diabolo
2008. nov. 4. 10:24

Vinczesz, Kisrapi köszönöm a válaszotokat. Biztos fogok még kérdezni. :)

Első próba hogy festek az asztalnál, mert azért próbálkoztam én kérdezés előtt :): Káosz, túl nagy, kitakarnak mindent, de szép színes. 17 hand lapömlés, TT floppolt drill, 22 floppolt drill majd turn full, AK TPTK ---> + másfél beülő. LOL
Már megérte próbálkozni a HM-mel, persze semmi köze nem volt ezekhez még a hm-nek.

Erda
2008. nov. 4. 11:06

ongame hálozaton működik mindenféle segédcucc nélkül a hud?

Diabolo
Válasz Erda kommentjére
2008. nov. 4. 11:10

Sajnos én nem tudok segíteni ebben én is kérdeztem korábban de konkrét választ nem kaptam rá. Az előző pár hozzászólásomban említett próbálkozások az FTP-n voltak.

vinczesz
Válasz Erda kommentjére
2008. nov. 4. 13:06

A legújabb béta már biztosan.

kanrich_
2008. nov. 4. 13:38

Nekem olyan gondom van, hogy amióta újratelepítittem a win-t, és ezzel a HM-et is, azóta a statok homályosan, elmosódva jellenek meg (mármint el vannak mosódva a betűk, és nem olyan tűéles, mint előtte volt). Ennek mi lehet az oka?

Köszi

vinczesz
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. nov. 4. 14:02

Nekem olyan gondom van, hogy amióta újratelepítittem a win-t, és ezzel a HM-et is, azóta a statok homályosan, elmosódva jellenek meg (mármint el vannak mosódva a betűk, és nem olyan tűéles, mint előtte volt). Ennek mi lehet az oka?

Esetleg betűméret, típus és/vagy vastagság problémára gyanakodnék.

Élő ügyfélszolgálat