Vegyünk egy példát. Legyen egy érték, ami 0-tól 100-ig vehet fel valamilyen értéket. Alapbeállítás, hogy
Ja nem. Hülye vagyok. Ha úgy adom meg hogy sárga< inf akkor sárga lesz végig ha nem adok meg más kritériumot. Ha adok meg egy értelmes kisebb számot is akkor lesz színváltós.
Nálam pl a VPIP úgy van beállítva, hogy ha
<14 = piros
<18 = sárga
<25 = zöld
<35 = világos kék
<100 = sötétkék
PFR is hasonlóan....ebből látom, h ha valakinél sok a piros az NIT, ha sok a sötétkék fish....stb-stb....sztem jó ha be vannak állítva a színek, nem folyik úgy össze az egész HUD
Szerinted különben van értelme annak hogy a számok változtassák a színüket ha nagyon eltér az optimálistól?
Bocs ha értetlenkedek de teljesen amatőr hud és hm felhasználó vagyok, lényegében tegnapelőtt töltöttem le a demót és még csak ismerkedem vele.
Vinczesz, Kisrapi köszönöm a válaszotokat. Biztos fogok még kérdezni. :)
Első próba hogy festek az asztalnál, mert azért próbálkoztam én kérdezés előtt :): Káosz, túl nagy, kitakarnak mindent, de szép színes. 17 hand lapömlés, TT floppolt drill, 22 floppolt drill majd turn full, AK TPTK ---> + másfél beülő. LOL
Már megérte próbálkozni a HM-mel, persze semmi köze nem volt ezekhez még a hm-nek.
ongame hálozaton működik mindenféle segédcucc nélkül a hud?
Nekem olyan gondom van, hogy amióta újratelepítittem a win-t, és ezzel a HM-et is, azóta a statok homályosan, elmosódva jellenek meg (mármint el vannak mosódva a betűk, és nem olyan tűéles, mint előtte volt). Ennek mi lehet az oka?
Köszi
Nekem olyan gondom van, hogy amióta újratelepítittem a win-t, és ezzel a HM-et is, azóta a statok homályosan, elmosódva jellenek meg (mármint el vannak mosódva a betűk, és nem olyan tűéles, mint előtte volt). Ennek mi lehet az oka?