Sziasztok,
Szeretném megrendelni a holdem managert, de a reference numbert nem találom sehol.
dobj egy privit az adminnak. picit valtozott a rendszer asszem, most mar csak egy kodot küldenek a nevedre.
Köszönöm a segítséget.
adathalászat
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudok-e a hm-el olyan hh-kat gyűjteni FTP-ről ahol én nem játszom. Haverom azt mondja a pt3 simán importálja az olyan hh-kat is. Na én elindítottam 10 asztalt + autoimport de semmi. Pedig találtam a hm-ben observed hh configuration fülecskét. Tehát valamit valahogy csak lehet. :)
Köszi
Jól van, asszem tárgytalan, rájöttem. Hülye gyökér vagyok, hamarabb kérdezek mint gondolkodok.
a cash games/sessions alatt hogyan lehet még további statokat berakni a kezdetiek mellé?
a cash games/sessions alatt hogyan lehet még további statokat berakni a kezdetiek mellé?
én azt sem találom, hogy hol lehetne konfigurálni. a reportsnál tudok bármilyen statokat betenni, azok ott vannak balra. de a session alatt nincs ilyen fülecske, ezért kérdezem.
én azt sem találom, hogy hol lehetne konfigurálni. a reportsnál tudok bármilyen statokat betenni, azok ott vannak balra. de a session alatt nincs ilyen fülecske, ezért kérdezem.
Ja bocs, félreértettelek. Azt hittem, a HUD statokhoz akarsz még hozzátenni. Nekem a session alatt is ott van a nagy zöld pluszjel a statok felsorolása alatt. Ott lehet hozzáadni még oszlopot a Stat selection-nél.
kicsi peti is akar! de nincs neki :(
azt sem látom, hogy hol lehetne ezt beiktatni.