A legújabb béta már biztosan.
Esetleg betűméret, típus és/vagy vastagság problémára gyanakodnék.
ongame:
beta update:
http://rvgsoftware.fileburst.com/HmUpdate1.06.04beta.exe
leiras:
FAQ ID # 148 - How do i configure Holdem Manager to work with Ongame?
csak belekukkantottam, de elvileg ezzel nem kell handgrabber.
majd most probalom ki.
mukodik a hm es a hud is
Hali, ha már volt róla szó akkor sry, csak annyi a kérdés, hogy valamiért nem importálja az olyan handeket, amiket font-os asztalon játszottam, tudja valaki hogy mi lehet ennek az oka? Cryptos hh-k.
HM filters
Továbbra sem birkózom meg a HM-mel bár a hud dolgaimat kisrapinak és vinczesznek hála sikerült rendbe tenni. Most új gondom adódott.
Azt szeretném megtudni hogy tudnám megnézni az SB illetve BB statjaimat úgy hogy csak azt mutassa mikor önként gondoltam úgy hogy pénzt kéne ölni ebbe a lapba, szóval pl BB-nél valahogy kiszűrni azt hogy azt ne számolja bele mikor eldobtam preflop illetve mikor emelés hiányában rajtam maradt a lap de postflop mindjárt meg is szabadultam tőle.
Addig eljutottam hogy látom a statjaim pozíciónként és azon belül találtam action filtert is de ott már eltévedtem.
Köszi
Sok sok hónapja HM-et használok.
Nincs gondom vele,de valamiért nagyon csábít a PT3:)
leszedtem,megnéztem nem olyan rossz.
Aki mindkettőt próbálta esetleg valami nyomós érvet tud modani valamelyik mellett?
nálam most 50\50,de valami szakmai dolgot csak tudtuk :)
Sok sok hónapja HM-et használok.
Nincs gondom vele,de valamiért nagyon csábít a PT3:)
leszedtem,megnéztem nem olyan rossz.
Aki mindkettőt próbálta esetleg valami nyomós érvet tud modani valamelyik mellett?
nálam most 50\50,de valami szakmai dolgot csak tudtuk :)
Egy gyors kérdés: 3-bet csak a preflop akciókra vonatkozik?
Egy gyors kérdés: 3-bet csak a preflop akciókra vonatkozik?
csak most jut eszembe: amit a többiek mondtak, hogy az új betaval nem kell handgrabber, az stimmel, kipróbálva, működik. köszi a segítséget.