Az még okés lenne, hogy átváltom a hud a másikra, de akkor is az össz lejátszott statot mutatja, az lenne a jó ha csak a HU-t statokat mutatná, s ezért nem jó a utolsó 50 hand mutatása sem.....
HUD menü->HUD Options
Köszönöm az előző válaszokat! Most egy olyan gondom van, hogy cg-nél (6max) össze vissza dobálja a hud a statokat. Ha egy asztalon megcsinálom, hogy a megfelelő helyre húzom őket, majd ráklikkentek a save layout-ra, akkor csak az asztalok felénél rakja jó helyre. Ha a másik asztalokon oda húzom ahova kell, és rámegyek ismét, akkor az eredeti asztalokon variálja át. Mi lehet a gond? Ja és Ipoker a terem, ha ez számít valamit...
Ja meg még egy apróság. Azt hol tudom be állítani, hogy a napokat ne 0:00-nál váltsa, hanem mondjuk hajnali 6-kor?
És azon belül mégis mit kell állítani?
A profile selectnél be van állítva any seat a 6max-os hud, 2 seat-nél a hu hud, de még sem vált át.... Arról nem beszélve csak a hu handeket kellene, hogy mutassa....
Köszönöm az előző válaszokat! Most egy olyan gondom van, hogy cg-nél (6max) össze vissza dobálja a hud a statokat. Ha egy asztalon megcsinálom, hogy a megfelelő helyre húzom őket, majd ráklikkentek a save layout-ra, akkor csak az asztalok felénél rakja jó helyre. Ha a másik asztalokon oda húzom ahova kell, és rámegyek ismét, akkor az eredeti asztalokon variálja át. Mi lehet a gond? Ja és Ipoker a terem, ha ez számít valamit...
Ja meg még egy apróság. Azt hol tudom be állítani, hogy a napokat ne 0:00-nál váltsa, hanem mondjuk hajnali 6-kor?
A trixilw által írtakat megcsináltam már, de az auto center nem volt bepipálva a PT-ben, valószínű ez lesz, este megpróbálom! Köszi!
A Results/Player Summary fül alatt hogyan tudom szűrni, hogy csak a teszem azt 100 handnél többet lejátszottak eredményét mutassa?
p.s. ha már itt vagyunk, ugyanannál a fülnél hogyan változtathatom a megjelenített statokat?
Szeretnék PT4 -re váltani HM1 -ről, tegnap meg is vásároltam a programot. Felinstalláltam, a felkínált dolgokat beállítottam (poker termek, zoom - fast poker hud bepipálva etc).
Átkonvertálta az install közben a HM1 adatbázisom, majd elkezdte a 3 millió hand beimportálását, ami valószínűleg el fog tartani egy darabig még SSD -vel is.
Kérdésem az lenne, hogy az importot meg lehet-e szakítani, és újrakezdeni onnan ahol abbahagyta akkor amikor csak akarom, anélkül, hogy elcsesznék ezzel valamit? Mert előfordulhat, hogy kell egy restart, vagy ilyesmi, mégis csak egy cirka 30 órás folyamatról beszélünk.
Köszönöm!