Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

trixilw
Válasz Sobi kommentjére
2013. jan. 7. 9:17

Az még okés lenne, hogy átváltom a hud a másikra, de akkor is az össz lejátszott statot mutatja, az lenne a jó ha csak a HU-t statokat mutatná, s ezért nem jó a utolsó 50 hand mutatása sem.....

HUD menü->HUD Options

Sobi
Válasz trixilw kommentjére
2013. jan. 7. 16:54

HUD menü->HUD Options

És azon belül mégis mit kell állítani?

A profile selectnél be van állítva any seat a 6max-os hud, 2 seat-nél a hu hud, de még sem vált át.... Arról nem beszélve csak a hu handeket kellene, hogy mutassa....

jabyga
Válasz reservoir kommentjére
2013. jan. 8. 14:03

Köszönöm az előző válaszokat! Most egy olyan gondom van, hogy cg-nél (6max) össze vissza dobálja a hud a statokat. Ha egy asztalon megcsinálom, hogy a megfelelő helyre húzom őket, majd ráklikkentek a save layout-ra, akkor csak az asztalok felénél rakja jó helyre. Ha a másik asztalokon oda húzom ahova kell, és rámegyek ismét, akkor az eredeti asztalokon variálja át. Mi lehet a gond? Ja és Ipoker a terem, ha ez számít valamit...

jabyga
2013. jan. 8. 14:41

Ja meg még egy apróság. Azt hol tudom be állítani, hogy a napokat ne 0:00-nál váltsa, hanem mondjuk hajnali 6-kor?

trixilw
Válasz Sobi kommentjére
2013. jan. 8. 16:08

És azon belül mégis mit kell állítani?

A profile selectnél be van állítva any seat a 6max-os hud, 2 seat-nél a hu hud, de még sem vált át.... Arról nem beszélve csak a hu handeket kellene, hogy mutassa....

A general settingsbe kell bemenned és azon belül a Number of Players filtered részhez kell hozzáadnod, hogy milyen résztvevőszámot szűrjön meg

https://www.pokertracker.com/guides/PT4/hud/hud-options-profiles

trixilw
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 8. 16:10

Köszönöm az előző válaszokat! Most egy olyan gondom van, hogy cg-nél (6max) össze vissza dobálja a hud a statokat. Ha egy asztalon megcsinálom, hogy a megfelelő helyre húzom őket, majd ráklikkentek a save layout-ra, akkor csak az asztalok felénél rakja jó helyre. Ha a másik asztalokon oda húzom ahova kell, és rámegyek ismét, akkor az eredeti asztalokon variálja át. Mi lehet a gond? Ja és Ipoker a terem, ha ez számít valamit...

6-maxot elvileg jól kéne kezelnie, de PT menü asztalon, treat as, majd 6-max utána elrendezed majd save layout. Ha utána sem jó, akkor minden megnyitott asztalon treat-as 6-maxot kell nyomni, de mondom ez elvileg nem normális, csak a 10 fősöket nem tudja kezelni, szóval más gond lesz

Ja meg még egy apróság. Azt hol tudom be állítani, hogy a napokat ne 0:00-nál váltsa, hanem mondjuk hajnali 6-kor?

Configure menu - reporting options majd ott lesz hogy mikor kezdje a napot.

cursor 10
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 8. 16:12

Szia
A terem lobbyjában pipáld ki az auto centert és a pt-ben is pipáld ki.

jabyga
2013. jan. 8. 16:53

A trixilw által írtakat megcsináltam már, de az auto center nem volt bepipálva a PT-ben, valószínű ez lesz, este megpróbálom! Köszi!

NitroHUN
2013. jan. 8. 17:20

A Results/Player Summary fül alatt hogyan tudom szűrni, hogy csak a teszem azt 100 handnél többet lejátszottak eredményét mutassa?

p.s. ha már itt vagyunk, ugyanannál a fülnél hogyan változtathatom a megjelenített statokat?

Galambos Tarzan
Válasz NitroHUN kommentjére
2013. jan. 9. 12:10

Szeretnék PT4 -re váltani HM1 -ről, tegnap meg is vásároltam a programot. Felinstalláltam, a felkínált dolgokat beállítottam (poker termek, zoom - fast poker hud bepipálva etc).

Átkonvertálta az install közben a HM1 adatbázisom, majd elkezdte a 3 millió hand beimportálását, ami valószínűleg el fog tartani egy darabig még SSD -vel is.

Kérdésem az lenne, hogy az importot meg lehet-e szakítani, és újrakezdeni onnan ahol abbahagyta akkor amikor csak akarom, anélkül, hogy elcsesznék ezzel valamit? Mert előfordulhat, hogy kell egy restart, vagy ilyesmi, mégis csak egy cirka 30 órás folyamatról beszélünk.

Köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat