Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

jabyga
Válasz trixilw kommentjére
2013. jan. 17. 12:03

Lehet olyat csinálni, hogy leszűri azokat a handeket, ahol hero cbetelt(illetve flopcbetelt)? Illetve azt, hogy ezekben a partikban mennyit nyertem-vesztettem összességében? Tir-X-ék videóját megnézve van egy olyan sejtésem, hogy sokszor indokolatlanul cbetelek...

lecso10
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. jan. 17. 12:15

Sajnos meg kellett állítanom az importot, elkerülhetetlen volt, mikor újra indítottam, nálam is elkezdtett duplikált handeket csinálni, ilyenkor mi a teendő?

Holdem managernél pl. ha megszakítom az importot, és újraindítom, akkor az ezelőtt beimportált handeket egyszerűen átugorja. PT4 -nél nincs ilyen lehetőség?

Csak kíváncsiság képen, hogy oldottad meg végül is?

lecso10
Válasz erikkke kommentjére
2013. jan. 17. 12:16

segitsetek légyszi ongamen nincs graffikonom ,HUD van ...

Nemrég voltam így, csináltam egy teljes housekeeping-et és helyrejött!

jabyga
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 17. 17:13

Lehet olyat csinálni, hogy leszűri azokat a handeket, ahol hero cbetelt(illetve flopcbetelt)? Illetve azt, hogy ezekben a partikban mennyit nyertem-vesztettem összességében? Tir-X-ék videóját megnézve van egy olyan sejtésem, hogy sokszor indokolatlanul cbetelek...

Valaki?

cursor 10
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 17. 21:19

Szia
View Stats-nál alul More Filters-Actions and Opportunities-Flop-Flop Bets-Continuation Bet

jabyga
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jan. 17. 21:29

Szia
View Stats-nál alul More Filters-Actions and Opportunities-Flop-Flop Bets-Continuation Bet

Köszönöm! Ezt még jobban ki kell bogarásznom, de valószínű nincs gáz a cbetemmel, mert a cbetelt handjeim 73%-t meg is nyerem.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz reservoir kommentjére
2013. jan. 24. 14:26

hello

A Fold to Steal és a Fold to LP Steal között mi a különbség ?

trixilw
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. jan. 24. 14:52

hello

A Fold to Steal és a Fold to LP Steal között mi a különbség ?

A második nem tartalmazza az SB steal elleni foldot.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz trixilw kommentjére
2013. jan. 24. 15:09

A második nem tartalmazza az SB steal elleni foldot.

Thx,

Vki megtudja mondani hol találom a "Steal" statot ?

cursor 10
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. jan. 24. 15:35

Thx,

Vki megtudja mondani hol találom a "Steal" statot ?

Szia
Olyat keress, hogy Att To Steal.

Élő ügyfélszolgálat