Lehet olyat csinálni, hogy leszűri azokat a handeket, ahol hero cbetelt(illetve flopcbetelt)? Illetve azt, hogy ezekben a partikban mennyit nyertem-vesztettem összességében? Tir-X-ék videóját megnézve van egy olyan sejtésem, hogy sokszor indokolatlanul cbetelek...
Sajnos meg kellett állítanom az importot, elkerülhetetlen volt, mikor újra indítottam, nálam is elkezdtett duplikált handeket csinálni, ilyenkor mi a teendő?
Holdem managernél pl. ha megszakítom az importot, és újraindítom, akkor az ezelőtt beimportált handeket egyszerűen átugorja. PT4 -nél nincs ilyen lehetőség?
segitsetek légyszi ongamen nincs graffikonom ,HUD van ...
Lehet olyat csinálni, hogy leszűri azokat a handeket, ahol hero cbetelt(illetve flopcbetelt)? Illetve azt, hogy ezekben a partikban mennyit nyertem-vesztettem összességében? Tir-X-ék videóját megnézve van egy olyan sejtésem, hogy sokszor indokolatlanul cbetelek...
Szia
View Stats-nál alul More Filters-Actions and Opportunities-Flop-Flop Bets-Continuation Bet
hello
A Fold to Steal és a Fold to LP Steal között mi a különbség ?
hello
A Fold to Steal és a Fold to LP Steal között mi a különbség ?
A második nem tartalmazza az SB steal elleni foldot.
Thx,
Vki megtudja mondani hol találom a "Steal" statot ?