Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

lecso10
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. jan. 9. 12:45

Szeretnék PT4 -re váltani HM1 -ről, tegnap meg is vásároltam a programot. Felinstalláltam, a felkínált dolgokat beállítottam (poker termek, zoom - fast poker hud bepipálva etc).

Átkonvertálta az install közben a HM1 adatbázisom, majd elkezdte a 3 millió hand beimportálását, ami valószínűleg el fog tartani egy darabig még SSD -vel is.

Kérdésem az lenne, hogy az importot meg lehet-e szakítani, és újrakezdeni onnan ahol abbahagyta akkor amikor csak akarom, anélkül, hogy elcsesznék ezzel valamit? Mert előfordulhat, hogy kell egy restart, vagy ilyesmi, mégis csak egy cirka 30 órás folyamatról beszélünk.

Köszönöm!

Pontos választ nem tudok, de azt tapasztaltam,h az esetedben kiírt 30 óra mégsem lesz annyi, és ha azt veszem alapul,h párszor amikor újra telepítettem rengeteg duplikált filet csinált, szerintem nem szerencsés megszakítani az importot.

Galambos Tarzan
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 9. 16:35

Pontos választ nem tudok, de azt tapasztaltam,h az esetedben kiírt 30 óra mégsem lesz annyi, és ha azt veszem alapul,h párszor amikor újra telepítettem rengeteg duplikált filet csinált, szerintem nem szerencsés megszakítani az importot.

Sajnos meg kellett állítanom az importot, elkerülhetetlen volt, mikor újra indítottam, nálam is elkezdtett duplikált handeket csinálni, ilyenkor mi a teendő?

Holdem managernél pl. ha megszakítom az importot, és újraindítom, akkor az ezelőtt beimportált handeket egyszerűen átugorja. PT4 -nél nincs ilyen lehetőség?

jabyga
Válasz reservoir kommentjére
2013. jan. 9. 16:56

Továbbra sem működik skacok. Az auto center a kliensben be van lőve, a pt-ben is, a hudon rákettyintek a 6max-ra, utána a save layoutra és mégsem jó. Össze-vissza variálja asztalonként a statokat. Letöltöttem a frissítést, és a frissítés során ki is írt egy hibaüzenetet, hogy a hudot nem tudja frissíteni, és átugorhatom, vagy leállíthatom a telepítést. Egy teljes uninstall-reinstall megoldhatja? Vagy supportot zaklassam? Annyira nem izmos az angolom...

trixilw
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 10. 0:02

Továbbra sem működik skacok. Az auto center a kliensben be van lőve, a pt-ben is, a hudon rákettyintek a 6max-ra, utána a save layoutra és mégsem jó. Össze-vissza variálja asztalonként a statokat. Letöltöttem a frissítést, és a frissítés során ki is írt egy hibaüzenetet, hogy a hudot nem tudja frissíteni, és átugorhatom, vagy leállíthatom a telepítést. Egy teljes uninstall-reinstall megoldhatja? Vagy supportot zaklassam? Annyira nem izmos az angolom...

Bármelyik megoldás jó, egyik hiba sem normális, itt erre nem hinném, hogy tudnánk válaszolni.

jabyga
Válasz trixilw kommentjére
2013. jan. 10. 0:45

Bármelyik megoldás jó, egyik hiba sem normális, itt erre nem hinném, hogy tudnánk válaszolni.

Akkor ebből reinstall lesz! Köszi azért!

lecso10
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. jan. 10. 7:48

Sajnos meg kellett állítanom az importot, elkerülhetetlen volt, mikor újra indítottam, nálam is elkezdtett duplikált handeket csinálni, ilyenkor mi a teendő?

Holdem managernél pl. ha megszakítom az importot, és újraindítom, akkor az ezelőtt beimportált handeket egyszerűen átugorja. PT4 -nél nincs ilyen lehetőség?

Akkor rá kell szánni az időt, lehetőleg notebookon csináld az áramszünet miatt. ;) Ha kész, akkor pedig egyből mentsd ki az adatbázist!

jabyga
2013. jan. 13. 0:16

A handek a "view today's hands"-nél nekem úgy vannak egymás alatt, hogy a boardot írja ki piciben, mielőtt megnyitom valamelyiket replayerrel. Be lehet valahol állítani, hogy a hole cardokat(is) mutassa már ott is?

Sambenez
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 13. 8:54

A handek a "view today's hands"-nél nekem úgy vannak egymás alatt, hogy a boardot írja ki piciben, mielőtt megnyitom valamelyiket replayerrel. Be lehet valahol állítani, hogy a hole cardokat(is) mutassa már ott is?

A nagy üres területen nyomsz egy jobb gombot "configure report" és itt hozzáadod.

jabyga
Válasz Sambenez kommentjére
2013. jan. 13. 17:52

A nagy üres területen nyomsz egy jobb gombot "configure report" és itt hozzáadod.

MEgvan, köszi!

erikkke
2013. jan. 13. 19:27

segitsetek légyszi ongamen nincs graffikonom ,HUD van ...

Élő ügyfélszolgálat