Hogy lehet megoldani zoom-nál,hogy a statok azon a helyen maradjanak ahova húztam őket? Minden leosztásnál a sajátomat leszámítva visszaugrik az eredeti helyére.
Most tettem fel a PT 4-et és miközben importáltam a PT3-as handeket lefagyott a gépem. Hogy tudom ezt újrakezdeni (hol és, hogy tudom neki a pt3-as elérést megadni)?
Rakeback-et be lehet állítani valahol?
Rakeback-et be lehet állítani valahol?
Pár szó a reportokról és a rakebackről:
A Results és a Statistics fülön, azok az infók amik a grafikon alatt megjelennek, mind reportok. Egy kategória szerinti listásáza az adatbázisnak. A kategóriát pedig az dönti el, hogy a grafikon alatt melyik gombra kattintottál, ezek mind "by"-al kezdődnek.
Ehhez felvenni valamit csak rá kell kattintani jobb gombbal egy reportra, nyomni kell egy Configure Report-ot és feljön egy ablak. Ott ki lehet keresni azt a statot amit keresünk, kétszer rákkatintani és máris benne lesz a reportban. Arra azonban figyelni kell, hogy olyan helyre vegyük fel a statot, amihhez illik. Tehát a My Currency Fee-t, azt ne a Statistics by Position részre rakjuk, hanem mondjuk a Results by Date-re.
Rakeback pedig kétféle van, két külön stattal: az egyik amelyik a reportokban jelenik meg, a másik, amit hozzácsap a grafikonhoz. Elmagyarázhatom, de egyszerűbb ha csatolom őket. Ezek Tournament statok, azon belül is a Players-be kell importálni. Amelyik Net&RB néven fut, az a grafikont jeleníti meg, a másikat pedig a reportba kell felvenni. Az RB méretének átírásához két számot kell átírni mindkét statban, majd meglátjátok. Most 0.7 van beállítva, azt keressétek.
biztosan volt már szó róla, de meg tudnátok mondani, hogy mik azok a statok amiket a PT máshogy számol mint a HM? Ha jól tudom ilyen pl az AFq, a HM-ben a check is benne van a képletben a PT-ben nem volt.
Muszáj lesz váltanom, viszont nem akarok erdőbe kerülni azáltal, hogy rosszul értelmezem a statokat.
biztosan volt már szó róla, de meg tudnátok mondani, hogy mik azok a statok amiket a PT máshogy számol mint a HM? Ha jól tudom ilyen pl az AFq, a HM-ben a check is benne van a képletben a PT-ben nem volt.
Muszáj lesz váltanom, viszont nem akarok erdőbe kerülni azáltal, hogy rosszul értelmezem a statokat.
köszi!
Tudnátok segíteni? Mit jelent a Resault tab alatt látható grafikon jobb felső sarkánál látható ADJ radiobutton? Az mégis mit mutat??? A ROI az ROI, az ITM is megvan, de mi az ADJ? (tournamentről van szó természetesen)
Tudnátok segíteni? Mit jelent a Resault tab alatt látható grafikon jobb felső sarkánál látható ADJ radiobutton? Az mégis mit mutat??? A ROI az ROI, az ITM is megvan, de mi az ADJ? (tournamentről van szó természetesen)