A view stats-ra klikkelve tudod ugye megnézni a statjaidat, gondolom eddig megvan.
Ott a reportnál ha a 'site summary'-t választod, akkor a listába kerül rake oszlop is. De pl. a 'summary' nevű reportsnál is van, szóval a deafult 'overview' nem mutat raket, de 1-2 másik igen.
Gondolom hozzáadni is lehet ezekhez valahol statot, de ezt találtam most, mint gyors megoldást :)
Hali. Érdeklődnék, hogy a PT4-ben hol tudom megnézni a rake-t.
Köszi a segítségeteket. Sikerült.
Újabb kellemes csalódás ért a programmal kapcsolatban, upgradeltem full verzióra és nem kellett semmit sem tennem a fizetésen kívül, szépen működik, pedig azt hittem,h újra kell telepíteni legalább. :)
E Ööm bódottá!
Hali !
Hol tudnám azt megcsinálni, hogy csak azokat az embereket mutassa nekem a PT4 akiről legalább 1000 handem van összesen. Ezeket az embereket akarnám összegyüjteni.
Hali !
Hol tudnám azt megcsinálni, hogy csak azokat az embereket mutassa nekem a PT4 akiről legalább 1000 handem van összesen. Ezeket az embereket akarnám összegyüjteni.
hi all pt3at hasznalom es a zoom jatekokban rossz helyen van a hud tud valaki segiteni hogy hol kell bealitani
masik hogy be lehet allitani a hudba h mutassa hany BB je van a jatekosoknak en nem talaltam meg koszi
Hali !
Hali !
Ha a HUD-ra gondolsz, akkor a HUD opcioknal be lehet allitani, hogy csak akkor mutassa ha legalabb x kez van rola.
Nem ezt szeretném , hanem csak simán látni az emberek nevét handszámmal.
pl.jóskapista 1253 Hand
kismariska 856 Hand