Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

Tir-X
Válasz reservoir kommentjére
2013. jún. 1. 12:42

A view stats-ra klikkelve tudod ugye megnézni a statjaidat, gondolom eddig megvan.
Ott a reportnál ha a 'site summary'-t választod, akkor a listába kerül rake oszlop is. De pl. a 'summary' nevű reportsnál is van, szóval a deafult 'overview' nem mutat raket, de 1-2 másik igen.

Gondolom hozzáadni is lehet ezekhez valahol statot, de ezt találtam most, mint gyors megoldást :)

cursor 10
Válasz fagottos kommentjére
2013. jún. 1. 12:42

Hali. Érdeklődnék, hogy a PT4-ben hol tudom megnézni a rake-t.

Szia
Jobb egér-Configure Report és ott hozzáadod.

fagottos
2013. jún. 1. 14:37

Köszi a segítségeteket. Sikerült.

lecso10
Válasz fagottos kommentjére
2013. jún. 1. 16:35

Újabb kellemes csalódás ért a programmal kapcsolatban, upgradeltem full verzióra és nem kellett semmit sem tennem a fizetésen kívül, szépen működik, pedig azt hittem,h újra kell telepíteni legalább. :)
E Ööm bódottá!

21PoKeRaRcSuNy
2013. jún. 3. 1:32

Hali !

Hol tudnám azt megcsinálni, hogy csak azokat az embereket mutassa nekem a PT4 akiről legalább 1000 handem van összesen. Ezeket az embereket akarnám összegyüjteni.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. jún. 3. 15:04

Hali !

Hol tudnám azt megcsinálni, hogy csak azokat az embereket mutassa nekem a PT4 akiről legalább 1000 handem van összesen. Ezeket az embereket akarnám összegyüjteni.

Vki ?

szazsa
2013. jún. 4. 23:35

hi all pt3at hasznalom es a zoom jatekokban rossz helyen van a hud tud valaki segiteni hogy hol kell bealitani
masik hogy be lehet allitani a hudba h mutassa hany BB je van a jatekosoknak en nem talaltam meg koszi

ilane
2013. jún. 5. 14:10

Hali !

Ha a HUD-ra gondolsz, akkor a HUD opcioknal be lehet allitani, hogy csak akkor mutassa ha legalabb x kez van rola.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz ilane kommentjére
2013. jún. 7. 1:50

Hali !

Ha a HUD-ra gondolsz, akkor a HUD opcioknal be lehet allitani, hogy csak akkor mutassa ha legalabb x kez van rola.

Nem ezt szeretném , hanem csak simán látni az emberek nevét handszámmal.
pl.jóskapista 1253 Hand
kismariska 856 Hand

ilane
2013. jún. 7. 10:45

Nem ezt szeretném , hanem csak simán látni az emberek nevét handszámmal.
pl.jóskapista 1253 Hand
kismariska 856 Hand

Azt meg a "My reports" alatt tudod lekérdezni. Tudsz csinálni saját szűrőt az adatbázisra minden létező statra, tehát névre és leosztásra is, csak ki kell bogarászni egy jó nagy listából mire van szükséged.

Élő ügyfélszolgálat