Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

BrenDoN
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jún. 25. 16:25

Maga a telepítés egyszerű, szinte megy magától, értelmesen lépésről lépésre halad a progi, elggé felhasználóbarát. Kezdd el nyugodtan.

Telepítés még ment szerencsére, de próbáltam hud-ot beállítani és elég sok olyan statot nem találtam, ami miatt szeretnék váltani. Példaként említem a személyre szabható statokat, de ezt a funkciót eddig nem sikerült meglelnem. Nyílván, ha végig olvasom a fórumokat, meg mindent, kapnék rá választ, de egyszerűbbnek érzem, ha valakivel egy óra alatt összedobjuk és kifizetem az óráját, mint, hogy én elbénázzak vele ki tudja mennyi időn át :)

rockett
Válasz hooc kommentjére
2013. jún. 29. 18:44

frissités óta nagyobbak lettek a hudok tud erre valaki valami megoldást?

lecso10
Válasz rockett kommentjére
2013. jún. 29. 18:56

frissités óta nagyobbak lettek a hudok tud erre valaki valami megoldást?

Akkor várok a frissítéssel, ezt sosem szabad elkapkodni. :) Betűméret vagy térközt próbáltad már?

hooc
Válasz reservoir kommentjére
2013. jún. 29. 19:11

Valaki abba tud segíteni hogy mit kell állítgatni ha cash gamet vagy tournamentet akarok játszani, hogy lássam a HUD-ot? alapból felraktam cash gamel keztem ment rendesen a HUD, viszont ha MTT vagy SNG-t játszom ott nincs HUD a profile cash-en van nem jelenik meg a HUD és a profile választásnál nincs tournament lehetőség?

Szóval lényegében valaki megtudja mondani mit kell állítgatni ha egyszer cash gamet egyszer MTT-t vagy SNG-t akarok játszani?

lecso10
Válasz hooc kommentjére
2013. jún. 30. 5:55

Valaki abba tud segíteni hogy mit kell állítgatni ha cash gamet vagy tournamentet akarok játszani, hogy lássam a HUD-ot? alapból felraktam cash gamel keztem ment rendesen a HUD, viszont ha MTT vagy SNG-t játszom ott nincs HUD a profile cash-en van nem jelenik meg a HUD és a profile választásnál nincs tournament lehetőség?

Szóval lényegében valaki megtudja mondani mit kell állítgatni ha egyszer cash gamet egyszer MTT-t vagy SNG-t akarok játszani?

Configure/ sites&import options-on belül állítsd be amit kell a termedhez.

hozzaszolo2
2013. júl. 1. 19:58

HUD betűméretét csak egyesével, statonként lehet állítani vagy van komplett is?

cursor 10
Válasz hozzaszolo2 kommentjére
2013. júl. 1. 20:01

HUD betűméretét csak egyesével, statonként lehet állítani vagy van komplett is?

Shift-et lenyomva tartva kijelölöd és mehet egyszerre is.

hozzaszolo2
2013. júl. 1. 21:19

Létrehoztam itt 2 profilt http://img829.imageshack.us/img829/9395/5tlq.jpg , de hogy mi értelme volt azt nem nagyon látom :) ?! Szóval a linkelt rész miért van?

cursor 10
Válasz hozzaszolo2 kommentjére
2013. júl. 2. 5:15

Létrehoztam itt 2 profilt http://img829.imageshack.us/img829/9395/5tlq.jpg , de hogy mi értelme volt azt nem nagyon látom :) ?! Szóval a linkelt rész miért van?

Itt azt lehet beállítani,hogy a különböző termekben és játékoknál milyen hud-ot használjon. Ennek akkor lesz értelme,ha vmikor más hud-ot szeretnél használni,mint a default cash.

lecso10
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. júl. 2. 9:32

Hi!

Van rá valami mód,h ha ugyanazt a módosítást szeretném több sng leírásában, akkor ne egyesével kellejen módosítanom utólag, hanem pl egyszerre többnél is? Pl a 180-as sng-ket nekem sokszor MTT-ként tárolja, van amikor meg 20 asztalos sng-ként helyesen.

Élő ügyfélszolgálat