Azt meg a "My reports" alatt tudod lekérdezni. Tudsz csinálni saját szűrőt az adatbázisra minden létező statra, tehát névre és leosztásra is, csak ki kell bogarászni egy jó nagy listából mire van szükséged.
Szia
Ha a my reports-nál az all players report-ot választod akkor meg tudod nézni azokat akikről több mint 1000 hand van. Csak sorba rakod handszám szerint és már kész is. Ha nem erre gondoltál akkor esetleg próbáld meg a pt fórumot, ott biztos segítenek.
Szia
Ha a my reports-nál az all players report-ot választod akkor meg tudod nézni azokat akikről több mint 1000 hand van. Csak sorba rakod handszám szerint és már kész is. Ha nem erre gondoltál akkor esetleg próbáld meg a pt fórumot, ott biztos segítenek.
Sőt azt is lehet, hogy a "My reports"-ban a "Report stats" alatt (bal felül) ahol az altalad kiválasztott statok nevei vannak, ott van egy "Filters Sorting Advanced" link alul. Ott a filtersnél az "Edit expression filter" kell neked és hozzáadod ezt:
#Hands#>1000
Ebben hogy lehet kulonbozo vakszintekre szurni?
Illetve az egyes vakszinteket meg tudom nezni, nekem olyan kene, ami egy lapon mutatja, hogy a kulonbozo vakszinteken mennyi a VPIP,PFR es a BB/100am.
Hi!
Valaki aki mélyebben beleásta már magát a pt4-be leírhatná nekem,h hogyan tudnék kirajzoltatni egy grafikont arról,h a lejátszott mtt-kben azokban a handekben amikor allin kerültem, akkor hogyan alakultak a zsetonszámok.
kösz
Sziasztok
Valaki tudna segíteni hogyan tudom Redkingsen beállítani a Hud-ot 6max cgn hogy ne csúszkáljon el mindig?
Hiába megyek a save layout-ra mindig elcsúszik...
Sziasztok
Valaki tudna segíteni hogyan tudom Redkingsen beállítani a Hud-ot 6max cgn hogy ne csúszkáljon el mindig?
Hiába megyek a save layout-ra mindig elcsúszik...
Sziasztok!
Szeretnék HM2-ről váltani PT4-re, viszont nem egyszerű az átállás, szeretnék segítséget kérni valakitől, aki nagyon vágja a programot, persze nem ingyen :) PM-ben várom a jelentkezéseket.
Sziasztok!
Szeretnék HM2-ről váltani PT4-re, viszont nem egyszerű az átállás, szeretnék segítséget kérni valakitől, aki nagyon vágja a programot, persze nem ingyen :) PM-ben várom a jelentkezéseket.