Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

21PoKeRaRcSuNy
Válasz ilane kommentjére
2013. jún. 7. 13:09

Azt meg a "My reports" alatt tudod lekérdezni. Tudsz csinálni saját szűrőt az adatbázisra minden létező statra, tehát névre és leosztásra is, csak ki kell bogarászni egy jó nagy listából mire van szükséged.

"Kibogarásztam" a hands és name-t , de nem erre gondoltam, vagy nem tudom megcsinálni.

De ott csak legfelül a playernél ki lehet választani, hogy melyik emberrre keressen rá .(Vagyis az 1 ember)

Nekem pedig azok az emberek NEVE/HANDSZÁM kellenek akiknek 1000handem fölött van

pl. beírnám 1001+HAND és kidob vagy 20-25 ember nevét .

cursor 10
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. jún. 7. 14:35

Szia
Ha a my reports-nál az all players report-ot választod akkor meg tudod nézni azokat akikről több mint 1000 hand van. Csak sorba rakod handszám szerint és már kész is. Ha nem erre gondoltál akkor esetleg próbáld meg a pt fórumot, ott biztos segítenek.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jún. 7. 15:17

Szia
Ha a my reports-nál az all players report-ot választod akkor meg tudod nézni azokat akikről több mint 1000 hand van. Csak sorba rakod handszám szerint és már kész is. Ha nem erre gondoltál akkor esetleg próbáld meg a pt fórumot, ott biztos segítenek.

Ez az!

Köszönöm !

ilane
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. jún. 7. 19:00

Sőt azt is lehet, hogy a "My reports"-ban a "Report stats" alatt (bal felül) ahol az altalad kiválasztott statok nevei vannak, ott van egy "Filters Sorting Advanced" link alul. Ott a filtersnél az "Edit expression filter" kell neked és hozzáadod ezt:

#Hands#>1000

Szecska
Válasz ilane kommentjére
2013. jún. 21. 15:10

Ebben hogy lehet kulonbozo vakszintekre szurni?
Illetve az egyes vakszinteket meg tudom nezni, nekem olyan kene, ami egy lapon mutatja, hogy a kulonbozo vakszinteken mennyi a VPIP,PFR es a BB/100am.

lecso10
Válasz Szecska kommentjére
2013. jún. 22. 18:55

Hi!

Valaki aki mélyebben beleásta már magát a pt4-be leírhatná nekem,h hogyan tudnék kirajzoltatni egy grafikont arról,h a lejátszott mtt-kben azokban a handekben amikor allin kerültem, akkor hogyan alakultak a zsetonszámok.
kösz

futuremove
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jún. 24. 0:12

Sziasztok

Valaki tudna segíteni hogyan tudom Redkingsen beállítani a Hud-ot 6max cgn hogy ne csúszkáljon el mindig?
Hiába megyek a save layout-ra mindig elcsúszik...

cursor 10
Válasz futuremove kommentjére
2013. jún. 24. 10:41

Sziasztok

Valaki tudna segíteni hogyan tudom Redkingsen beállítani a Hud-ot 6max cgn hogy ne csúszkáljon el mindig?
Hiába megyek a save layout-ra mindig elcsúszik...

Preferred seating jól be van állítva? Ez normál 6max vagy strobe?

BrenDoN
Válasz reservoir kommentjére
2013. jún. 25. 15:45

Sziasztok!

Szeretnék HM2-ről váltani PT4-re, viszont nem egyszerű az átállás, szeretnék segítséget kérni valakitől, aki nagyon vágja a programot, persze nem ingyen :) PM-ben várom a jelentkezéseket.

lecso10
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. jún. 25. 16:18

Sziasztok!

Szeretnék HM2-ről váltani PT4-re, viszont nem egyszerű az átállás, szeretnék segítséget kérni valakitől, aki nagyon vágja a programot, persze nem ingyen :) PM-ben várom a jelentkezéseket.

Maga a telepítés egyszerű, szinte megy magától, értelmesen lépésről lépésre halad a progi, elggé felhasználóbarát. Kezdd el nyugodtan.

Élő ügyfélszolgálat