Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

21PoKeRaRcSuNy
Válasz reservoir kommentjére
2013. nov. 14. 15:10

A HM1-ben vol olyan stat ,hogy valami "bet vs missed cbet", lehet nem pontosan írtam le .
PT4-ben is van ilyen stat ?
Esetleg valaki fel is eleveníteni, hogy mit is jelent pontosan ez a stat ?:)

lecso10
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. nov. 17. 6:46

Hi

Lehet valahogy gyorsbillenytűket rendelni a tag-ekhez,h játék közben gombnyomással tudjam jelölni a handeket?

cursor 10
2013. nov. 17. 6:52

A HM1-ben vol olyan stat ,hogy valami "bet vs missed cbet", lehet nem pontosan írtam le .
PT4-ben is van ilyen stat ?
Esetleg valaki fel is eleveníteni, hogy mit is jelent pontosan ez a stat ?:)

Szia
Van ilyen stat. A float ( amikor ip van az ellen) és a probe (amikor oop) az.
A kihagyott cbetre való emelést jelenti.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. nov. 18. 14:59

Szia
Van ilyen stat. A float ( amikor ip van az ellen) és a probe (amikor oop) az.
A kihagyott cbetre való emelést jelenti.

Olyat találtam , hogy " Float Flop " .
Ez jelenti , hogy : EP emelek , MP call, floppon nem Cbetelek ,akkor ő hány százalékban fogja a kihagyott Cbetemet Cbetelni ?

Egy megerősítés vagy egy nem, jó lenne .:)

Ugyan ez csak OOP-ra vonatkozik , AZT MEG SE TALÁLTAM !

pl. : BTN-en hívok, BB-n calloz, FLOP BB check, én BTN-en is checkelek , és ő e miatt hívja a turnt OOP vagyis BB-n .
ez lenne ahogy mondtad a "probe" egész pontosan mi is ? Call R Probe Bet /Fold to R Probe Bet /Fold to Raise After R Probe

cursor 10
2013. nov. 18. 16:30

Olyat találtam , hogy " Float Flop " .
Ez jelenti , hogy : EP emelek , MP call, floppon nem Cbetelek ,akkor ő hány százalékban fogja a kihagyott Cbetemet Cbetelni ?

Egy megerősítés vagy egy nem, jó lenne .:)

Ugyan ez csak OOP-ra vonatkozik , AZT MEG SE TALÁLTAM !

pl. : BTN-en hívok, BB-n calloz, FLOP BB check, én BTN-en is checkelek , és ő e miatt hívja a turnt OOP vagyis BB-n .
ez lenne ahogy mondtad a "probe" egész pontosan mi is ? Call R Probe Bet /Fold to R Probe Bet /Fold to Raise After R Probe

Szia
Igen a Float flop ezt jelent.
Olyat keress,hogy probe turn. Ha amikor hozzá akarod adni a statot a keresőbe írd be,hogy probe és ott megtalálod. Ez jelenti azt,hogy a flop kihagyott cbetedet turn beteli.

21PoKeRaRcSuNy
2013. nov. 18. 22:18

Szia
Igen a Float flop ezt jelent.
Olyat keress,hogy probe turn. Ha amikor hozzá akarod adni a statot a keresőbe írd be,hogy probe és ott megtalálod. Ez jelenti azt,hogy a flop kihagyott cbetedet turn beteli.

Köszi, csak a popupba szeretném kirakni :)

cursor 10
2013. nov. 19. 4:23

Köszi, csak a popupba szeretném kirakni :)

Ugyanaz a helyzet. :) Ahol hozzáadod a statot a popuphoz ott is van kereső.

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Yetike
2013. nov. 20. 12:47

Sziasztooook

Egy olyan gondom lenne, hogy PT4 Trial nem mutatja a statokat csak ha jónak látja. Úgy értem elvétve. SnG-t játszok és grafikont abszolút nem mutat, pedig minden session alkalmával mutatja, hogy mennyi handet importált be. Hozzáteszem a handeket se mutatja. Valaki tudja a megoldást?
Előre is köszi a választ:)

cursor 10
Válasz Yetike kommentjére
2013. nov. 20. 13:24

Sziasztooook

Egy olyan gondom lenne, hogy PT4 Trial nem mutatja a statokat csak ha jónak látja. Úgy értem elvétve. SnG-t játszok és grafikont abszolút nem mutat, pedig minden session alkalmával mutatja, hogy mennyi handet importált be. Hozzáteszem a handeket se mutatja. Valaki tudja a megoldást?
Előre is köszi a választ:)

Szia
Melyik terem ez? A kliens és a handek mentése angolra van állítva? A handeket 100%,hogy menti? Hud van? A Jó nicknév van kiválasztva a player-nél? Csak grafot nem mutat vagy a handek sincsenek ott?

Yetike
2013. nov. 20. 17:35

Szia
Melyik terem ez? A kliens és a handek mentése angolra van állítva? A handeket 100%,hogy menti? Hud van? A Jó nicknév van kiválasztva a player-nél? Csak grafot nem mutat vagy a handek sincsenek ott?

PS és igen, minden jól van beállítva. HUD az mindig van, bár nem kapcsolom be, ugyanis ott is mindig elölről kezdi a számolást. Minden egyes session elején nullás stattal rendelkezem én és a többi játékos egyaránt. A handek ugyanúgy mint a graf, néha mutatja, de többször nem. Szoktam nézni session közben az import folyamatot, és simán menti a handeket folyamatosan. Ezért se értem...:confused:

Élő ügyfélszolgálat