Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

cursor 10
Válasz lecso10 kommentjére
2013. nov. 22. 14:31

Cursor rámegy, bal egérgomb nyomva tart, elmozdít.

Ha nem akarod feloldani a zárást a ctrl-t lenyomva tartva bal egérrel lehet mozgatni. Menteni viszont ekkor is kell, különben a következő leosztásnál újra a régi állás lesz.

lecso10
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. nov. 22. 14:51

Ha nem akarod feloldani a zárást a ctrl-t lenyomva tartva bal egérrel lehet mozgatni. Menteni viszont ekkor is kell, különben a következő leosztásnál újra a régi állás lesz.

Köszi. Már korábban is kérdeztem itt, de a tag-ekhez nem lehet billenytű kombinációt rendelni? Szeretem jelölgetni a handeket, de eléggé pepecs munka...

cursor 10
Válasz lecso10 kommentjére
2013. nov. 22. 17:44

Köszi. Már korábban is kérdeztem itt, de a tag-ekhez nem lehet billenytű kombinációt rendelni? Szeretem jelölgetni a handeket, de eléggé pepecs munka...

Ezt sajnos nem tudom.

gigolozds
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. nov. 24. 15:16

Sziasztok!

1-2 pt4-es videóban láttam, hogy a popupnál látszik ellenfelünk statjai külön bb tartományokra lebontva. Ezt hogy lehet beállítani?

cursor 10
Válasz gigolozds kommentjére
2013. nov. 25. 4:18

Sziasztok!

1-2 pt4-es videóban láttam, hogy a popupnál látszik ellenfelünk statjai külön bb tartományokra lebontva. Ezt hogy lehet beállítani?

Hud-Edit Hud Options-General Settings, itt lehet beállítani.

trixilw
Válasz gigolozds kommentjére
2013. nov. 25. 11:12

Sziasztok!

saját popup lesz, amit cursor ír, az ennek egy szörnyen butított változata.

Ice-pocó
Válasz reservoir kommentjére
2013. nov. 25. 12:46

Hello!
Le szeretném tölteni a próba verziót és ezt írja ki a gép:

C:\Users\Intel\Downloads\PT-Install-v4.10.5.exe nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni.

Próbálja később, vagy lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával.

Mi lehet a gond, tudna nekem valaki segíteni?
Probléma, hogy a gépen fent van a HM2-is?

Sobi
Válasz trixilw kommentjére
2013. nov. 25. 14:04

saját popup lesz, amit cursor ír, az ennek egy szörnyen butított változata.

Hát igen, ha ott állítod akkor a sima hud adatok is változni fog.
Olyat hogyan lehet csinálni, hogy egy külön popuba legyenek stack méret szerinti adatokat látni?

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Sobi kommentjére
2013. nov. 26. 9:59

Olyat hogyan lehet csinálni, hogy egy külön popuba legyenek stack méret szerinti adatokat látni?

pl. 10bb bu open raise
15bb bu open raise stb...
Így ?
Lehet ilyet !?!?!?!

Bár a
külön popup
-ot nem nagyon tudom elképzelni, hogy lenne , vagy mire kellen kattinta hogy egy másik popup feljöjjön, elvileg mindenkihez 1 popup van nem (persze a poupon belül már vannak külön részek . pl flop turn river-re gondolok)

cursor 10
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2013. nov. 26. 15:36

pl. 10bb bu open raise
15bb bu open raise stb...
Így ?
Lehet ilyet !?!?!?!

Bár a -ot nem nagyon tudom elképzelni, hogy lenne , vagy mire kellen kattinta hogy egy másik popup feljöjjön, elvileg mindenkihez 1 popup van nem (persze a poupon belül már vannak külön részek . pl flop turn river-re gondolok)

Ha ilyenre gondoltok akkor lehet: HUSNG.com's CoffeeHUD Now On Sale | Heads Up Poker Videos and Instruction at HUSNG.com
A hogyanról sajnos nem tudok nyilatkozni.

Élő ügyfélszolgálat