Cursor rámegy, bal egérgomb nyomva tart, elmozdít.
Ha nem akarod feloldani a zárást a ctrl-t lenyomva tartva bal egérrel lehet mozgatni. Menteni viszont ekkor is kell, különben a következő leosztásnál újra a régi állás lesz.
Köszi. Már korábban is kérdeztem itt, de a tag-ekhez nem lehet billenytű kombinációt rendelni? Szeretem jelölgetni a handeket, de eléggé pepecs munka...
Sziasztok!
1-2 pt4-es videóban láttam, hogy a popupnál látszik ellenfelünk statjai külön bb tartományokra lebontva. Ezt hogy lehet beállítani?
Sziasztok!
1-2 pt4-es videóban láttam, hogy a popupnál látszik ellenfelünk statjai külön bb tartományokra lebontva. Ezt hogy lehet beállítani?
Sziasztok!
Hello!
Le szeretném tölteni a próba verziót és ezt írja ki a gép:
C:\Users\Intel\Downloads\PT-Install-v4.10.5.exe nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni.
Próbálja később, vagy lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával.
Mi lehet a gond, tudna nekem valaki segíteni?
Probléma, hogy a gépen fent van a HM2-is?
saját popup lesz, amit cursor ír, az ennek egy szörnyen butított változata.
Olyat hogyan lehet csinálni, hogy egy külön popuba legyenek stack méret szerinti adatokat látni?
külön popup-ot nem nagyon tudom elképzelni, hogy lenne , vagy mire kellen kattinta hogy egy másik popup feljöjjön, elvileg mindenkihez 1 popup van nem (persze a poupon belül már vannak külön részek . pl flop turn river-re gondolok)
pl. 10bb bu open raise
15bb bu open raise stb...
Így ?
Lehet ilyet !?!?!?!
Bár a -ot nem nagyon tudom elképzelni, hogy lenne , vagy mire kellen kattinta hogy egy másik popup feljöjjön, elvileg mindenkihez 1 popup van nem (persze a poupon belül már vannak külön részek . pl flop turn river-re gondolok)