PS és igen, minden jól van beállítva. HUD az mindig van, bár nem kapcsolom be, ugyanis ott is mindig elölről kezdi a számolást. Minden egyes session elején nullás stattal rendelkezem én és a többi játékos egyaránt. A handek ugyanúgy mint a graf, néha mutatja, de többször nem. Szoktam nézni session közben az import folyamatot, és simán menti a handeket folyamatosan. Ezért se értem...:confused:
PS és igen, minden jól van beállítva. HUD az mindig van, bár nem kapcsolom be, ugyanis ott is mindig elölről kezdi a számolást. Minden egyes session elején nullás stattal rendelkezem én és a többi játékos egyaránt. A handek ugyanúgy mint a graf, néha mutatja, de többször nem. Szoktam nézni session közben az import folyamatot, és simán menti a handeket folyamatosan. Ezért se értem...:confused:
Custom stat
Hi!
Azt tudja valaki, hogy a létre hozott stat a hud-on megjelenik, de a hud popup-jában viszont nem. Vagy mit és hogyan kellene átírnom, hogy popuba is megjelenjen??
Hi!
Azt tudja valaki, hogy a létre hozott stat a hud-on megjelenik, de a hud popup-jában viszont nem. Vagy mit és hogyan kellene átírnom, hogy popuba is megjelenjen??
Szia!
Nekem is volt valami ilyesmi gubanc először.Én létrehoztam egy új mappát a gépen a handeknek, utána beállítottam a ps hand history option-ban hogy az legyen az alapértelmezett mappa.Ha ez megvan a pt4- ben is meg kell változtatni: tools-setup assistant-configure sites-és itt a pokerstarsnál meg kell azt a mappát adni amit létrehoztál!Nekem ezután működött rendesen session közben is a .Remélem tudtam segíteni.
sos
Hogy kell a hud -ot mozgatni az asztalon?
Hogy kell a hud -ot mozgatni az asztalon?
Cursor rámegy, bal egérgomb nyomva tart, elmozdít.
Lekaptam a triált amíg nem lesz jó a hm,de nekem baszik elmozdulni!!!!!!!!!!!!
Fölül középen az asztalon van egy kis fekvő téglalap ikon. Kattints a jobbfelére, ez egy poker tracker embléma gyakorlatilag, ott lenyílik egy menü, és legfelül vedd ki a pipát a lock layout-ról. Le van zárva a hud,h ne bírd elcsúsztatni véletlenül. Lehet ez az alap beállítás.