Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

cursor 10
Válasz Yetike kommentjére
2013. nov. 20. 18:30

PS és igen, minden jól van beállítva. HUD az mindig van, bár nem kapcsolom be, ugyanis ott is mindig elölről kezdi a számolást. Minden egyes session elején nullás stattal rendelkezem én és a többi játékos egyaránt. A handek ugyanúgy mint a graf, néha mutatja, de többször nem. Szoktam nézni session közben az import folyamatot, és simán menti a handeket folyamatosan. Ezért se értem...:confused:

A HUD a saját adatot mindig újrakezdi, de azokról az emberekről akikről van már adat az összeset mutatja. PS sztem pont az a terem ahol ha jól van minden beállítva, akkor jól is működik. Ha a grafot nem mutatja az vagy az import hibája (amiről nehezen tudom elképzelni,hogy hol jó hol nem) vagy vmilyen szűrő nincs jól beállítva.

Ricsike
2013. nov. 20. 18:51

PS és igen, minden jól van beállítva. HUD az mindig van, bár nem kapcsolom be, ugyanis ott is mindig elölről kezdi a számolást. Minden egyes session elején nullás stattal rendelkezem én és a többi játékos egyaránt. A handek ugyanúgy mint a graf, néha mutatja, de többször nem. Szoktam nézni session közben az import folyamatot, és simán menti a handeket folyamatosan. Ezért se értem...:confused:

Szia!

Nekem is volt valami ilyesmi gubanc először.Én létrehoztam egy új mappát a gépen a handeknek, utána beállítottam a ps hand history option-ban hogy az legyen az alapértelmezett mappa.Ha ez megvan a pt4- ben is meg kell változtatni: tools-setup assistant-configure sites-és itt a pokerstarsnál meg kell azt a mappát adni amit létrehoztál!Nekem ezután működött rendesen session közben is a .Remélem tudtam segíteni.

Sobi
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. nov. 20. 19:02

Custom stat

Hi!

Azt tudja valaki, hogy a létre hozott stat a hud-on megjelenik, de a hud popup-jában viszont nem. Vagy mit és hogyan kellene átírnom, hogy popuba is megjelenjen??

Sobi
Válasz Sobi kommentjére
2013. nov. 20. 19:13

Hi!

Azt tudja valaki, hogy a létre hozott stat a hud-on megjelenik, de a hud popup-jában viszont nem. Vagy mit és hogyan kellene átírnom, hogy popuba is megjelenjen??

Közben megvan, valószínű összeakadt egy másik popup-al....

Yetike
Válasz Ricsike kommentjére
2013. nov. 20. 21:15

Szia!

Nekem is volt valami ilyesmi gubanc először.Én létrehoztam egy új mappát a gépen a handeknek, utána beállítottam a ps hand history option-ban hogy az legyen az alapértelmezett mappa.Ha ez megvan a pt4- ben is meg kell változtatni: tools-setup assistant-configure sites-és itt a pokerstarsnál meg kell azt a mappát adni amit létrehoztál!Nekem ezután működött rendesen session közben is a .Remélem tudtam segíteni.

Szuper vagy, köszi!
Remélem így is marad a dolog:) Mondjuk sokkal nagyobb profitot mutat mint amennyi valójában van. De ezt majd megoldom:D Köszi mégegyszer:)

ivanesz
2013. nov. 22. 12:58

sos

Hogy kell a hud -ot mozgatni az asztalon?

lecso10
Válasz ivanesz kommentjére
2013. nov. 22. 13:08

Hogy kell a hud -ot mozgatni az asztalon?

Cursor rámegy, bal egérgomb nyomva tart, elmozdít.

ivanesz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. nov. 22. 13:39

Cursor rámegy, bal egérgomb nyomva tart, elmozdít.

Lekaptam a triált amíg nem lesz jó a hm,de nekem baszik elmozdulni!!!!!!!!!!!!

lecso10
Válasz ivanesz kommentjére
2013. nov. 22. 13:54

Lekaptam a triált amíg nem lesz jó a hm,de nekem baszik elmozdulni!!!!!!!!!!!!

Fölül középen az asztalon van egy kis fekvő téglalap ikon. Kattints a jobbfelére, ez egy poker tracker embléma gyakorlatilag, ott lenyílik egy menü, és legfelül vedd ki a pipát a lock layout-ról. Le van zárva a hud,h ne bírd elcsúsztatni véletlenül. Lehet ez az alap beállítás.

ivanesz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. nov. 22. 13:57

Fölül középen az asztalon van egy kis fekvő téglalap ikon. Kattints a jobbfelére, ez egy poker tracker embléma gyakorlatilag, ott lenyílik egy menü, és legfelül vedd ki a pipát a lock layout-ról. Le van zárva a hud,h ne bírd elcsúsztatni véletlenül. Lehet ez az alap beállítás.

Köszi!

gl

Élő ügyfélszolgálat