Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

lecso10
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. máj. 29. 14:29

Én nem mertem még frissíteni, de kaptak sokan negatív visszajelzést olyanoktól akik frissítettek. Én mindenképp várok egy stabilabb verzióra!

A héten úgysem játszok, akkor kivárok én is. ;)

zotya88
Válasz reservoir kommentjére
2014. máj. 29. 21:23

Sziasztok

Mint látjátok a képen két játékosnak csak a BB számát írja ki a szoftver. Ha az egeret oda húzom egy stat fölé akkor kiírja az aktuál statot. ( nem rendesen hanem úgy mind mikor oda húzod az egeret bármelyik játékos statja fölé )

Ha a PT4 ben megnyitom az aktuál asztalt ott rendesen kiírja mindenkinek a statját.

http://kepfeltoltes.hu/140529/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mi a megoldás?

Sambenez
2014. máj. 30. 1:48

Az a megoldás, hogy legyen róluk handed. Akkor néz így ki amikor nincs semmi adatod arról a játékosról.

Kukker
2014. máj. 30. 15:00

Sziasztok!
Szeretnék úgy szűrni MTSNG-k közt, hogy csak az adott (pl. 20-23h) napszakban megnyitott tornákat jelenítse meg. Lehetséges ez szerintetek? Melós lenne egyenként kijelölni.

mátííí
Válasz Kukker kommentjére
2014. máj. 30. 15:13

Sziasztok!
Szeretnék úgy szűrni MTSNG-k közt, hogy csak az adott (pl. 20-23h) napszakban megnyitott tornákat jelenítse meg. Lehetséges ez szerintetek? Melós lenne egyenként kijelölni.

Hali.Van benne ilyen szűrő ha jól értem amit mondasz.Game details ott van h Date és ott betudod állítani hogy melyik két óra vagy melyik dátum vagy mikortól stb.remélem tudtam segíteni

BozsoHUN
2014. máj. 30. 15:24

Szerintem várjatok még a frissítéssel! Aki elkövette a hibát, hogy frissített és nem importálja a handeket, nem jelenik meg a HUD, annak full cache rebuild 2-3x, housekeeping, stb, és egyszer csak jó lesz. Jobb recept nincs.

Kukker
Válasz mátííí kommentjére
2014. máj. 30. 15:49

Hali.Van benne ilyen szűrő ha jól értem amit mondasz.Game details ott van h Date és ott betudod állítani hogy melyik két óra vagy melyik dátum vagy mikortól stb.remélem tudtam segíteni

Pontosan ez az, köszi, a szemem kiverte pedig.

Szecska
Válasz lecso10 kommentjére
2014. máj. 30. 18:34

Hi

Frissítettetek már 4.11-re? Múkodik normálisan vagy kell valamit csinálni frissítés előtt után,h ne legyen gond? Mik a tapasztalatok?

Nagyon nem ajanlom a frissitest tovabbra sem. Reggel tettem fel a legfrissebbet (4.11.6). Friss install volt, nem akartam szenvedni a regi adatbazis atalakitasaval,ezert uninstallaltam mindent, es frissen telepitettem. Az ures adatbazisba beimportaltam probakent az utolso 2 honap handjeit (a processed mappabol). Ez meglepoen gyors volt, gyorsabb, mint az elozo verzioknal. A kb 110K handdel bo 40 perc alatt vegzett. Ezzel meg is voltam elegedve, azota viszont csak a baj van vele.
Konkretan annyi a bajom, hogy nagyon lassan importal menet kozben. Elinditok egy sngt,es kb a 10. leosztasnal jelenik meg a hud. Eddig nem probaltam sok asztalon, de 3 asztalnal mar nagyon akad, a statisztikak is csak kb 5-10 leosztasonkent frissulnek, ha atultetnek masik asztalra, akkor szinten 5-10 leosztasig az elozo asztal adatait latom. Popup felejtos, kb 1 perc mig megjelenik.
Mindez egy az atlagnal talan egy fokkal jobb gepen (i3,6GB ram)

zotya88
2014. máj. 30. 19:29

Ma, 01:48 #694
Sambenez
Sambenez elérhető

van adat a játékosról. Mint írtam, ha az egeret fölé húzom, akkor mutatja. Pl. ha a VPIP fölé húzom, akkor látom az ellenfél VPIPjét. Ha a hand fölé akkor ki írja, hogy pl56 handem van róla

Sambenez
Válasz zotya88 kommentjére
2014. máj. 30. 22:53

Ma, 01:48 #694
Sambenez
Sambenez elérhető

van adat a játékosról. Mint írtam, ha az egeret fölé húzom, akkor mutatja. Pl. ha a VPIP fölé húzom, akkor látom az ellenfél VPIPjét. Ha a hand fölé akkor ki írja, hogy pl56 handem van róla

Esetleg nincs beállítva minimum hand a HUD kijelzésre?

Élő ügyfélszolgálat