Én nem mertem még frissíteni, de kaptak sokan negatív visszajelzést olyanoktól akik frissítettek. Én mindenképp várok egy stabilabb verzióra!
Sziasztok
Mint látjátok a képen két játékosnak csak a BB számát írja ki a szoftver. Ha az egeret oda húzom egy stat fölé akkor kiírja az aktuál statot. ( nem rendesen hanem úgy mind mikor oda húzod az egeret bármelyik játékos statja fölé )
Ha a PT4 ben megnyitom az aktuál asztalt ott rendesen kiírja mindenkinek a statját.
http://kepfeltoltes.hu/140529/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mi a megoldás?
Az a megoldás, hogy legyen róluk handed. Akkor néz így ki amikor nincs semmi adatod arról a játékosról.
Sziasztok!
Szeretnék úgy szűrni MTSNG-k közt, hogy csak az adott (pl. 20-23h) napszakban megnyitott tornákat jelenítse meg. Lehetséges ez szerintetek? Melós lenne egyenként kijelölni.
Sziasztok!
Szeretnék úgy szűrni MTSNG-k közt, hogy csak az adott (pl. 20-23h) napszakban megnyitott tornákat jelenítse meg. Lehetséges ez szerintetek? Melós lenne egyenként kijelölni.
Szerintem várjatok még a frissítéssel! Aki elkövette a hibát, hogy frissített és nem importálja a handeket, nem jelenik meg a HUD, annak full cache rebuild 2-3x, housekeeping, stb, és egyszer csak jó lesz. Jobb recept nincs.
Hali.Van benne ilyen szűrő ha jól értem amit mondasz.Game details ott van h Date és ott betudod állítani hogy melyik két óra vagy melyik dátum vagy mikortól stb.remélem tudtam segíteni
Hi
Frissítettetek már 4.11-re? Múkodik normálisan vagy kell valamit csinálni frissítés előtt után,h ne legyen gond? Mik a tapasztalatok?
Ma, 01:48 #694
Sambenez
Sambenez elérhető
van adat a játékosról. Mint írtam, ha az egeret fölé húzom, akkor mutatja. Pl. ha a VPIP fölé húzom, akkor látom az ellenfél VPIPjét. Ha a hand fölé akkor ki írja, hogy pl56 handem van róla
Ma, 01:48 #694
Sambenez
Sambenez elérhető
van adat a játékosról. Mint írtam, ha az egeret fölé húzom, akkor mutatja. Pl. ha a VPIP fölé húzom, akkor látom az ellenfél VPIPjét. Ha a hand fölé akkor ki írja, hogy pl56 handem van róla