Esetleg nincs beállítva minimum hand a HUD kijelzésre?
Gondolod, hogy bizonyos személyeknél beállította magát erre? ránézek..... egy próbát megér
Hi
Azt szeretném beállítani valahogyan,h ha egy versenyen 6-tól kevesebben maradtunk az asztalnál, akkor ezeket a handeket ne számolja a játékosok statjaihoz.
A Hud Options Configuration/ Genereal settings/ Filters/Number of Players Filtered-en belül megadtam neki,h min6 max10 de ugyanúgy gyűjti a statokat 5-4-3-2 játékosnál is. :(
Mit rontottam el?
Hi
Azt szeretném beállítani valahogyan,h ha egy versenyen 6-tól kevesebben maradtunk az asztalnál, akkor ezeket a handeket ne számolja a játékosok statjaihoz.
A Hud Options Configuration/ Genereal settings/ Filters/Number of Players Filtered-en belül megadtam neki,h min6 max10 de ugyanúgy gyűjti a statokat 5-4-3-2 játékosnál is. :(
Mit rontottam el?
Azt állítsd be, hogy 2-6ig mentse.
Sziasztok !
Most lett rendbetéve a gép és két részletben elkezdtem imporálni a handjeimet és sikrült 160k duplicates handet impotálnia.
1.Mit csináljak, hogy minden okés legyen ?
2.Mit kell csinálni néhány millió hand beimortálása után?
Igazán probléma nincs vele. Nem lettek kétszer importálva a handek.
Egyébként van backup funkció a PT-ben, az jóval egyszerűbb, mint azt a rengeteg handet újraimportálni.
Kimentettem az adatbázist, és most felrakom az új frissítést,kíváncsi vagyok,h most menni fog e már gond nélkül. ;)
Update:
Kellett neki pár óra amíg frissítette az adatbázist,de megy szépen egyelőre,és gyorsabb is lett észrevehetően. ;)
Igazán probléma nincs vele. Nem lettek kétszer importálva a handek.
Egyébként van backup funkció a PT-ben, az jóval egyszerűbb, mint azt a rengeteg handet újraimportálni.
HUD beállítások
Sziasztok !
Most kezdek barátkozni a PT4-gyel, eddig semmilyen segédszoftver nem használtam. Nagyjából sikerült beállítanom amit szerettem volna, egy kivételével : a HUD ablakocska nem a nevem alá kerül, illtve ha már beállítottam és új asztalhoz kerülök, ismét át kell ülnöm a saját ablakom alá. Remélem érthető volt :)
Előre is köszi