Be kell állítanod a kedvenc helyedet, azon a site-on, ahol játszol. Ha így se jó akkor Configure-Site preferencies és ott állítsd be melyik terembe hova. Ez már a PT4-ben
Sziasztok !
Most kezdek barátkozni a PT4-gyel, eddig semmilyen segédszoftver nem használtam. Nagyjából sikerült beállítanom amit szerettem volna, egy kivételével : a HUD ablakocska nem a nevem alá kerül, illtve ha már beállítottam és új asztalhoz kerülök, ismét át kell ülnöm a saját ablakom alá. Remélem érthető volt :)
Előre is köszi
Köszi
Sziasztok! A HUD-om rálógott a játékosok neveire, ill. pénzeire, ezért lehuzgáltam őket. Az asztal alján lévők a húzott helyen maradtak, viszont az asztal szélén, ill. tetején ülök továbbra is rálógnak és minden egyes újonnan megnyitott asztalnál ez a problémám. MAC OSX-et használok.
Sziasztok! A HUD-om rálógott a játékosok neveire, ill. pénzeire, ezért lehuzgáltam őket. Az asztal alján lévők a húzott helyen maradtak, viszont az asztal szélén, ill. tetején ülök továbbra is rálógnak és minden egyes újonnan megnyitott asztalnál ez a problémám. MAC OSX-et használok.
Hogyan lehet upgradel-ni a Holdem verziót Holdem+Omaha combosra?
köszi
Bejelentkezel a weboldalon, aztán:
https://www.pokertracker.com/products/PT4/upgrade.php
Ha jól emlékszem akkor itt be kell írni a meglévő kódodat, utána tudod upgrade-elni.
Hi,
Ipokeren sima versenyeken van HUD-om, de a multi entryken nincs, hogy lehet beállítani, hogy ott is legyen HUD?
A másik kérdésem, hogy a Legacy HUD-ot használom versenyekhez, aminek a pop-up részében van 2 olyan stat, hogy "call open" ill. "raise 1st". Ezt a két statot akarom berakni a HUD-ba, de amikor a "+" jelre megyek, hogy add statistic, ott nem találok ilyen nevű statokat. Ezt, hogy tudom megoldani?
^^ van hoogy más nevük van, call open például call prf 2bet
sziasztok!
hogyan tudnám a pt 4 "holdem & omaha small stakes" szoftveremet "holdem & omaha pokertracker"-re frissíteni? a kettő között a különbség, h a 2. már az összes limiten működik
ha rámegyek az upgrade-re, csak ezt a két lehetőséget ajánlja fel: "PT4 Holdem: Small Stakes Upgrade $44.99 USD; PT4 Omaha: Small Stakes Upgrade $44.99 USD"
de mivel nekem a kettő egyben már megvan, így ezzel a lehetőséggel nem sokra megyek :(
a support meg nem válaszol....