hát pedig ez egy kibaszott időigényes dolog :)
Az openshove bb-khez fel kell építeni a statokat minden egyes bb intervallumra amit szeretnél. A columnokat meg kell írnod a stat mindkét részébe.
Ha total shove-ot akarsz, akkor ezzel tudod belőni: tourney_hand_player_statistics.amt_p_raise_made / tourney_hand_player_statistics.amt_before = 1
a bb szám 0-8 között pedig ez: (tourney_hand_player_statistics.amt_p_effective_stack / tourney_blinds.amt_bb) BETWEEN 0 AND 8)
Pl egy openshove 0-8bb között így néz ki:
sum(if[tourney_hand_player_statistics.flg_p_first_raise AND tourney_hand_player_statistics.flg_p_open_opp AND ((tourney_hand_player_statistics.amt_p_raise_made / tourney_hand_player_statistics.amt_before) >= 0.9) AND
((tourney_hand_player_statistics.amt_p_effective_stack / tourney_blinds.amt_bb) BETWEEN 0 AND 8), 1, 0])
és ez osztva
sum(if[tourney_hand_player_statistics.flg_p_open_opp AND ((tourney_hand_player_statistics.amt_p_effective_stack / tourney_blinds.amt_bb) BETWEEN 0 AND 8), 1, 0])
majd mindez * 100 és kész is az openshove stat 0-8BB
A probléma ugyanis az, hogy amikor az SB dob, akkor azt 0 effektív stacknek veszi a szoftver. (így pl. 20-25bb között amikor SB dob és 10 zsetont nyernénk, azt nem számítja a 20-25bb effektív stack közötti handekhez, így torzítja az eredményt)
Valaki másolja már be legyen szíves az elérési útvonalát a pt4 mappán belül ahova menti a program a popupokat. Exportáltam párat egy külön mappába, és azóta innen akar importálni is, a régieket meg így nem találom! :(
Köszi
PT4ben letezik olyan statisztika, amit ki lehet tenni a hudba, es kiirja hogy mennyit nyertem/vesztettem az illeto ellen? (mertekegyseg mindegy, lehet BB vagy USD)
Hi! Hogyan tudok a Notetrackerben egy olyat szerkeszteni pl: 3bet range és berakni, hogy működjön?
Hi
Milyen szűrési feltételekkel tudnám elérni azt,hogy csak azokat a handeket mutassa egy riportban, amiket egy mtsng-n az ft-n játszottam?
Illetve ha kiválasztok több versenyt, akkor azokból csak a versenyek legutolsó handjeit mutassa?
Köszi
PT4ben letezik olyan statisztika, amit ki lehet tenni a hudba, es kiirja hogy mennyit nyertem/vesztettem az illeto ellen? (mertekegyseg mindegy, lehet BB vagy USD)
Hi! Hogyan tudok a Notetrackerben egy olyat szerkeszteni pl: 3bet range és berakni, hogy működjön?
Hi
Milyen szűrési feltételekkel tudnám elérni azt,hogy csak azokat a handeket mutassa egy riportban, amiket egy mtsng-n az ft-n játszottam?
Illetve ha kiválasztok több versenyt, akkor azokból csak a versenyek legutolsó handjeit mutassa?
Köszi
Nem hinném, hogy bárhol is külön infója lenne a PT-nek a hh-ból, hogy egy adott asztal FT-e vagy sem. MTSNG FT handjeit én total stack alapján szűrnék, mert az összes induló zseton játékban van.
Az Android telefonon lejátszott PS handeket be lehet valahogy importálni a PC-n lévő PT4-be?
Az Android telefonon lejátszott PS handeket be lehet valahogy importálni a PC-n lévő PT4-be?