Ezt neked kell megcsinálni.
A HUD profile editorban a popup groups alatt csinálsz egy új group-ot, adsz neki valami nevet, bal alsó részen berakosgatod a statokat amiket akarsz, elmented, majd a table groups részben kiválasztod azt a statot amihez hozzá akarod rendelni a popupot, és az item properties részben alul van egy popup sor, ott kiválasztod amit csináltál és ennyi.
Ezt neked kell megcsinálni.
A HUD profile editorban a popup groups alatt csinálsz egy új group-ot, adsz neki valami nevet, bal alsó részen berakosgatod a statokat amiket akarsz, elmented, majd a table groups részben kiválasztod azt a statot amihez hozzá akarod rendelni a popupot, és az item properties részben alul van egy popup sor, ott kiválasztod amit csináltál és ennyi.
Hol tudom megnézni hogy mennyi rake-t termeltem aznap?
Illetve összesen a terembe?
view stats/results
jobb gomb, configure report, és ott a keresőbe beírod, hogy rake vagy fee(attól függően mit játszol), és hozzáadod a statot.
Sziasztok!
Van nekem small stakesre egy no limit holdemes accom, lehet-e updatelni omahara is? vagyis omaha is csak small stakes legyen!
Sziasztok,
Újabb kérdésem lenne:)
Nem rég váltottam PT4-re, beimportáltam az összes idei handemet, de az eredmények nem tükrözik a valóságot a versenyek eredményeit illetően. Ami még furcsábbá teszi számomra a dolgot, hogy nem is a rebuy versenyekkel van a gond, hanem a sima FO-tokkal.
Első kérdésem, hogy mi lehet ennek az oka? De ami még fontosabb, hogy hogy tudnám ezt orvosolni? Emlékszem, hogy HM1-ben be lehetett importálni a tournament summaryket, de itt nem igazán tudom, hogy milyen formában lehet ezt megoldani... Köszi előre is
Sziasztok,
Újabb kérdésem lenne:)
Nem rég váltottam PT4-re, beimportáltam az összes idei handemet, de az eredmények nem tükrözik a valóságot a versenyek eredményeit illetően. Ami még furcsábbá teszi számomra a dolgot, hogy nem is a rebuy versenyekkel van a gond, hanem a sima FO-tokkal.
Első kérdésem, hogy mi lehet ennek az oka? De ami még fontosabb, hogy hogy tudnám ezt orvosolni? Emlékszem, hogy HM1-ben be lehetett importálni a tournament summaryket, de itt nem igazán tudom, hogy milyen formában lehet ezt megoldani... Köszi előre is
Valószínű a tournament decription-ök nem a megfelelő kategóriába kerültek. Nézd meg milyen MTT-ket szoktál játszani,és amik nem jó kategóriába kerültek, azokat állítsd át.
Hi!
A 4.11.11 -es verzió rendben van? Mivel frissíti a Database-t és ez egy kicsit sok időnek tűnik :)
+ A zoom-on van HUD ezzel a verzióval?
Köszi!
Észrevettem egy elég furcsa dolgot a PT4-ben. Nem tudom, hogy ez minek köszönhető, de ha a Statistics fülnél Reportnál beállítom, hogy Summary és Group by Starting hands, akkor ha egy maximum 38 napos periódust nézek, gyakorlatilag instant produkálja az adatokat, viszont ha ennél nagyobb periódust, akkor egyszerűen be sem hozza (legalábbis nem volt türelmem kivárni, 10 percig ment). De pl. úgy kell elképzelni, hogy 06.01-től 07.07-ig 3 másodperc, 07.08-ig már nem jön be, viszont ha 06.02-től nézem 07.08-ig akkor szintén 3 másodperc. Tény, hogy nem csúcskategóriás a PC-m, nem is várom el, hogy villámgyors legyen, de ez akkor is elég wtf így. Ráadásul már akkor sem tudja kiszámolni ha a plusz 39. napon nem is játszottam, ergo ugyanannyi handről van szó. (szerettem volna nagyobb mintákat elemezni különböző szempontokból, de ez így off... max összegezgethetem excelben a 38 napos eredményeket, ami azért kicsit időigényesebb, mint 2 kattintás...) Másnál is van ilyen?