Mi a szerepe ennek a Processed mappának?
Manual import hova importálta a fájlokat? (merthogy auto import után voltak a processed mappában)
Ez lehet azért mert valamiért nem törlődött az eredeti helyről (PT, Windows fagyás sokszor)
Ez gyakran fordul elő? Mert ha igen, akkor nem kezdek feleslegesen aggódni/bosszankodni.
Van egy kérdésem, amire szerintem tudom a választ, de inkább megkérdezem. Tehát ha stílust váltok, vagy egyéb okok miatt azt szeretném, hogy a régi HH-k statisztikái ne keveredjenek az újakkal, akkor egy új adatbázist kell létrehoznom? Vagyis PT3 -> Database -> Database Management -> New, és akkor innentől ebbe az adatbázisba importálja a leosztásokat és ezeket külön kezelve az eddigiektől elemzi?
Még valami. Ezeket az adatbázisokat hol tárolja 'fizikailag' az SQL? Van egy szerver aminek az egyik portjában/fiókjában (első indításkor ezt kellett beállítani) vannak az adatok? Ez egy ilyen közösségi port, ahol mindenki tehet-vehet kedve szerint, vagy személyre szabott?
Nem tudom mennyire érthető a kérdés, az ilyenekben nem vagyok otthon, csak a kíváncsiság hajt. Szeretem tudni, hogyan működnek a dolgok.
edit
A beállításokat hova menti? Ha a 2. gépre is felrakom, akkor miket kell bemásoljak hogy ugyan azokkal a paraméterekkel dolgozzak?
Apropó 2. gép. Kell valamit írni a PT supportnak, vagy gond nélkül felmegy rá a program?
edit 2 :)
Volt pár freerollom, amiket aztán kitöröltem a Processed mappából, ennek ellenére feldolgozza és megjeleníti a Tournaments tab alatt. Nekem ezekre nincs szükségem, hogyan tudom törölni?
Nem semmi. Ritkán látni ilyen igényes választ. Nagyon köszönöm!
Üdv! Az lenne a kérdésem, ha megvásárolom ezt a szoftvert akkor azt összesen 2 gépre telepíthetem, vagy egyidőben 2 gépen futhat maximum?
Üdv! Az lenne a kérdésem, ha megvásárolom ezt a szoftvert akkor azt összesen 2 gépre telepíthetem, vagy egyidőben 2 gépen futhat maximum?
hy all. egy kis problémám akadt pt3 al. amikor beülök, az én statjaimat 0 rol kezdi, de a többiekét rendesen beolvassa, mit kéne átállitanom, h az enyim is az összes stattal induljon?elöre is thx
hy all. egy kis problémám akadt pt3 al. amikor beülök, az én statjaimat 0 rol kezdi, de a többiekét rendesen beolvassa, mit kéne átállitanom, h az enyim is az összes stattal induljon?elöre is thx
Több grafikonon láttam már itt a fórumon, hogy a Winnings, a Non-Showdown-, a Showdown Winnings és az EV is egyszerre rajta van. Ezt hogy tudom megcsinálni? Nekem 4 opció van, egyik a sima Winnings $-ban, másik BB-ben, aztán Winnings + EV grafikon végül Winnings + Showdown + Non-Showdown.
Cash Hud Profile
Hogyan tudok egy hud profile-t aktiválni, hogy azt használja a program?? Nekem mindíg a defaultot teszi be, azt szoktam állítgatni...