Hogyan tudok egy hud profile-t aktiválni, hogy azt használja a program?? Nekem mindíg a defaultot teszi be, azt szoktam állítgatni...
Preflop allin handjeimet szeretném kiszűrni, de nem találom ezt a funkciót.Leheteséges h pt ezt nem is tudja?
Preflop allin handjeimet szeretném kiszűrni, de nem találom ezt a funkciót.Leheteséges h pt ezt nem is tudja?
Filters->Actions fül->Preflop->Raise All-In ill. Facing fül->Preflop->Face All-In, Call. Mindkettőt ikszeld be.
PT3-ból kimásolt HH-t mivel lehet átkonvertálni? Nem találtam semmit.
Ha nem lehet semmivel akkor mindig meg kell keresni külön a txt fájlba, és azt kimásolni? (ps-en játszom)
PT3-ból kimásolt HH-t mivel lehet átkonvertálni? Nem találtam semmit.
Ha nem lehet semmivel akkor mindig meg kell keresni külön a txt fájlba, és azt kimásolni? (ps-en játszom)
Mire kell? Weaktight, pokerhand.org biztos elfogadja.
Azt írja nem támogatja!
Ide szeretném beilleszteni a fórumra.
Van olyan opcio a pt-ben, hogy be lehessen állítani, hogy két session közötti 20-30 perces szünetet ne egy sessionek vegye az egészet? Rádásul olyan is volt, hogy külön vette őket, azonban egy refresh után ujra közösnek vette. Remélem érthető volt.
Hello,
hogy lehet stars eseteben mukodesre birni a hudot tourokon is?? cashen minden ok