HUD stat roviditesek
Hol tudom PT3-ben beallitani, hogy a HUD-nal kiirja a statok roviditeset?
Hol tudom PT3-ben beallitani, hogy a HUD-nal kiirja a statok roviditeset?
configure - configure HUD - stats - alul "prefix:" és beírod amit szeretnél.
At tudom mozgatni a statokat mas groupba a color range-ekkel egyutt, vagy ujra kell definialnom azokat az uj group-ban?
At tudom mozgatni a statokat mas groupba a color range-ekkel egyutt, vagy ujra kell definialnom azokat az uj group-ban?
Sziasztok,
Én is PT3-at használok, de sajnos a tornament eredményeimnél mindig 0.-nak vagyok rangsorolva. A pokerstars-ot használom. Továbbá hogyan lehet megoldani hogy a HUD kijelzőn az egyes ellenfelekről az összes hand statisztikáját lássam ne csak az adott versenyen feldolgozattakat?
Ha valaki esetleg tud segíteni annak nagyon köszönöm.
Sziasztok,
Én is PT3-at használok, de sajnos a tornament eredményeimnél mindig 0.-nak vagyok rangsorolva. A pokerstars-ot használom.
Továbbá hogyan lehet megoldani hogy a HUD kijelzőn az egyes ellenfelekről az összes hand statisztikáját lássam ne csak az adott versenyen feldolgozattakat?
Ha valaki esetleg tud segíteni annak nagyon köszönöm.
A probléma a következő:
FTP-n játszok 1-2 napja nl2-n, és üzemel ez a PT 60 napos ingyenes verziója. Megnyitom mindig session előtt, elindítom, jön is a HUD, minden oké. Ki is írja ott alul a handeket hogy mentette.
Viszont azt szeretném, ha az adatok, meg a grafikonon az eddigi összesített eredmény legyen.( A Grapsh fül alatt van egy graf, viszont az 3 handre szól, nemtudom miért pont arra.)
Szóval az eddigi összesített játékom eredményét, grafikonját szeretném megjeleníttetni.
Amatőr vagyok hozzá, nemrég töltöttem le, bocs a kérdésért:)
Ha valaki segíteni tud írjon, ty.
Attyaééég, de idiot vagyok.:( xD
Megoldódott...
[QUOTE=Totya;163929]Ha a teremtől van lehetőség kikérni e-mailben a tournament historyt, akkor azt be tudod importálni manuálisan a PT-be. Erre a PokerStarson van lehetőség: Requests->Tournament History...
Ha nincs lehetőség kikérni, akkor:
Ha egyasztalos SNG, akkor:
Tournaments-> Enter Holdem Results-> megfelelő SNG-ket kijelöl (Windows módszer)-> Table Type - SnG (1 Table)-> Auto Fill.
Ha többasztalos, akkor kénytelen vagy ugyanitt manuálisan beírni az eredményeket.
Köszi a válaszodat Totya, de sajnos a pokerstars csak a legutóbbi 5 tornádat küldi el. valami automatikus megoldás érdekelne, amihez nem kell külön beimportálni a hand historikat, mert van hogy több mint 5 SNG-játszom egyszerre. Kell lennie valami megoldásnak csak még nem jöttem rá mi lehet az. Egyébként 180 és 360 fős SNG-at játszom.