BMWE46
Válasz NBalint kommentjére
2010. márc. 8. 2:40

Köszi király vagy, megcsináltam!!

Tudom, és szerény is... :)

Gerzson84
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. márc. 8. 10:42

no coment

Va
Válasz Gerzson84 kommentjére
2010. márc. 8. 12:20

NL10 kérdés

Mit kellene változtatnom a nagyobb BB/100-hoz?

Ezek a statjaim 10000 hand alatt:

Image

Köszi

BMWE46
Válasz Va kommentjére
2010. márc. 8. 12:59

Eddig nem tapasztalt PT hibám van...
Megvannak a handek, látom a játékosokat, látom a nyereményemet, tehát a general fülnél a felső (vagy inkább középső) blokk teljesen rendben van. Viszont az alsó blokkban minden statomra nullát ír. Bármelyik játékosra klikkelek ugyan ezt tapasztalom.
Tehát ahol a vpip, pfr, 3bet, cbet...stb statok vannak az mindenkinél minden nulla.
Szűrő nincs, housekeeping után is ugyan ez van... Itt az előző hsz-ben betett képen (Va által) azt hiszem ezt a default fülnél látjuk, szóval nekem ezt is teljesen lenullázta a PT...
Konkrétan megőrülök... és asszem elkezdek valamilyen gyógyszert szedni :)

yoofej
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. márc. 8. 23:42

Oop - Ip

Hol tudom filterezni azokat a handeket, ahol OOP, ill ahol IP voltam?

A Filters/Misc alatt levo beallitasokra semmit sem reagal.

Gabson
Válasz yoofej kommentjére
2010. márc. 9. 14:33

Engem pedig az érdekelne, hogy mit kell beállítani, hogy sng-n illetve mtt-n kitegye a hudot az asztalra pokerstarson.

thefiqs
Válasz Gabson kommentjére
2010. márc. 9. 14:38

Engem pedig az érdekelne, hogy mit kell beállítani, hogy sng-n illetve mtt-n kitegye a hudot az asztalra pokerstarson.

be kell állítanod a Pokerstars opciókban, hogy mentse a handhistory-t, méghozzá angol nyelven, utána ki fogja tenni

Bajzi
Válasz thefiqs kommentjére
2010. márc. 10. 7:11

Sziasztok!

Azt szeretnem, ha a megfigyelt asztalokrol is halaszna az adatokat a PT.
Az OBSERVED HANDSen belul ki van pipalva az import observed hands es a store hh text jelolonegyzet is.
Folul a databasenel az "import observed hands" nel az alapertelmezett "current active database" van megadva.

Vegeredmenyben egyetlen handet sem dolgoz fel , amelyben nem veszek magam is reszt.
Mit csinaltam rosszul/hagytam ki?

Gabson
Válasz Bajzi kommentjére
2010. márc. 10. 13:11

angol a hh, cg-ben működik a hud

Gyepmester
Válasz Bajzi kommentjére
2010. márc. 10. 13:41

Sziasztok !

Nem régen játszom (PStars), de a PT3 elemzéseit szeretném használni. A kérdésem az lenne hogy a játékpénzes leosztások elemzésére rá lehet-e venni a PT3-t?

Válszaitokat előre is köszönöm.

Élő ügyfélszolgálat