Sziasztok!
Tudnátok nekem a PT3-mal kapcsolatban? Nem működik a Hud kijelzőm!!!:(((
Köszönöm JociBalboa!!!
Azóta a Pókerstarson sikerült az Everest még várat magára,remélem ott is fog!!
Mégegyszer köszi!
Köszönöm JociBalboa!!!
Azóta a Pókerstarson sikerült az Everest még várat magára,remélem ott is fog!!
Mégegyszer köszi!
Sziasztok!
Gyér angoltudásom mellett érdeklődöm, hogy a PT csak a lejátszott partik elemzésére szolgál, vagy játék közben is láthatom konkrétan az asztalnál,mondjuk egy kis képecskében az aktuális stat-ot, vagy hogy éppen mit lenne érdemes lépnem? Remélem, nem voltam bonyolult!
Előre is köszi a válaszokat
Sziasztok!
Gyér angoltudásom mellett érdeklődöm, hogy a PT csak a lejátszott partik elemzésére szolgál, vagy játék közben is láthatom konkrétan az asztalnál,mondjuk egy kis képecskében az aktuális stat-ot, vagy hogy éppen mit lenne érdemes lépnem? Remélem, nem voltam bonyolult!
Előre is köszi a válaszokat
Köszi, nekem is jól jött. Viszont egy hasonlót szeretnék. Az utcánkénti AF-t egész számokban jeleníti meg, ami jó lenne ha 2 tizedes jegy pontosságig tenné. Ehhez gondolom hasonló teendők kellenek, viszont milyen kódot kell beilleszteni?
edit: Még annyi hogy nekem housekeep nélkül is működik.
Basszus te mindenre tudod a választ?! :D Köszi.
Egy problémám van, hogy beüzemeltem a PT-t és rámentem a Boss media Begin Auto Importra és neki állta beolvasni a handeket, de 15 óra alatt olvasott be 135k - t és egyszer csak megállt valami Omaha leosztásoknál és valami waitinng fail szerűséget írt ki elé, én megpróbáltam megnyomni valamit és lefagyott.Újrainditottam a gépet, meg beléptem a PT-be és semmi.
Most mit csináljak, létszi valaki mondjon valamit?Megint várjak 15órát?Aztán lehet megint potyára..:(
Különben ez ilyen lassú?
köszike
Hogy lehet table statisztikát csinálni? A standard VPIP/PRF/AF meg is felelne.
Hogy lehet table statisztikát csinálni? A standard VPIP/PRF/AF meg is felelne.