Sziasztok !
Nem régen játszom (PStars), de a PT3 elemzéseit szeretném használni. A kérdésem az lenne hogy a játékpénzes leosztások elemzésére rá lehet-e venni a PT3-t?
Válszaitokat előre is köszönöm.
nem hiszem, mert ahhoz nincs hand history. (vagy van?) Egyáltalán minek akarod rávenni?
hand history
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne hogy mi van akkor ha a sessionböl csak 87 hand jelenik meg a session/session by time fül alatt. - A session idő is helyes pedig ...
A D:\Program Files\PokerTracker 3\Processed mappába a historik ott vannak csak v.miért a ptben nincsnek.
Session alatt többször kihalt a PT de ez nálam már megszokott, eddig nem volt ezzel probléma.
Remélem korábban ez még nem jött elő, és van v.kinek v.mi ötlete.
GL
nem hiszem, mert ahhoz nincs hand history. (vagy van?) Egyáltalán minek akarod rávenni?
szvsz játékpénzes asztalokon nem lehet tanulni,fejlődni. Szánj rá inkább 50-100$-t.
Egy kicsit meghülyült a PT-m. Csak azokhoz a játékosokhoz teszi ki a hud-ot, akiket az autoimport indításának pillanatában ismer. Hiába játszok valakivel több száz leosztását, egyszerűen nem jön fel a hud. (Úgy van beállítva, hogy 20 leosztásig ne is mutassa.)
Ha leállítom az autoimportot, majd újra elindítom, akkor ahol közben meglett a 20 hand, ott megjelenik a hud. És szépen frissül is, ahogy gyarapodnak a hand-ek.
Az egészben a legszebb az, hogy semmit nem állítottam a PT-n. Egyik nap még jól működött, majd a következőn már nem.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
Gabson egyébként friss a PT-ed? Milyen verzió?
hali
A csatolt képen bejelöltem amit nem értek v.ki magyarázza már el :) lol
Szerintem akkor keletkezik a következő azonos név amikor megfagy a Pf ez mostanában gyakori.
Pirossal bejelöltem a képen, az volt gyanus hogy csak 19 perc közben 1-2 óra volt és több asztal is...
Van v.mi ellenszer:)?
GL
Configure->Configure Stats->Section fül->Holdem Cash Player Statistics kiválaszt, majd Statistics fül, itt Hands megkeres. Dup gomb, nevezd át, mondjuk Hands K. Format fül alatt mindkettő kis ablakba illeszd be ezt a kódot:
if( cnt_hands>999 , format( '{1}k' , format_number((cnt_hands / 1000) , 1 , false , false)) , cnt_hands )
Save, majd tedd be a HUD-ba.
edit: Update Cache-t (Housekeeping) futtatni kell utána.
Sziasztok!
Tudnátok nekem a PT3-mal kapcsolatban? Nem működik a Hud kijelzőm!!!:(((