_Roll_
Válasz Gyepmester kommentjére
2010. márc. 10. 14:32

Sziasztok !

Nem régen játszom (PStars), de a PT3 elemzéseit szeretném használni. A kérdésem az lenne hogy a játékpénzes leosztások elemzésére rá lehet-e venni a PT3-t?

Válszaitokat előre is köszönöm.

nem hiszem, mert ahhoz nincs hand history. (vagy van?) Egyáltalán minek akarod rávenni?

Totya
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. márc. 10. 14:39

nem hiszem, mert ahhoz nincs hand history. (vagy van?) Egyáltalán minek akarod rávenni?

HH van, csak a PT nem hajlandó beolvasni.

JociBalboa
Válasz Totya kommentjére
2010. márc. 10. 16:23

hand history

Hali!

Egy olyan kérdésem lenne hogy mi van akkor ha a sessionböl csak 87 hand jelenik meg a session/session by time fül alatt. - A session idő is helyes pedig ...
A D:\Program Files\PokerTracker 3\Processed mappába a historik ott vannak csak v.miért a ptben nincsnek.
Session alatt többször kihalt a PT de ez nálam már megszokott, eddig nem volt ezzel probléma.

Remélem korábban ez még nem jött elő, és van v.kinek v.mi ötlete.

GL

Gyepmester
Válasz _Roll_ kommentjére
2010. márc. 10. 21:10

Csakis a tanulás vezérel. Nem szeretnék pénzt dobálni egy olyan perselybe amiből még most nem tudok kivenni. A játékpénzes asztalok arra jók lennének hogy tanuljak. Ezek elemzése pedig szintén az előrelépést segítené sztem.

Gabson
Válasz Gyepmester kommentjére
2010. márc. 11. 1:23

szvsz játékpénzes asztalokon nem lehet tanulni,fejlődni. Szánj rá inkább 50-100$-t.

kempf
Válasz Gabson kommentjére
2010. márc. 11. 8:13

Egy kicsit meghülyült a PT-m. Csak azokhoz a játékosokhoz teszi ki a hud-ot, akiket az autoimport indításának pillanatában ismer. Hiába játszok valakivel több száz leosztását, egyszerűen nem jön fel a hud. (Úgy van beállítva, hogy 20 leosztásig ne is mutassa.)
Ha leállítom az autoimportot, majd újra elindítom, akkor ahol közben meglett a 20 hand, ott megjelenik a hud. És szépen frissül is, ahogy gyarapodnak a hand-ek.

Az egészben a legszebb az, hogy semmit nem állítottam a PT-n. Egyik nap még jól működött, majd a következőn már nem.

Találkozott már valaki ilyesmivel?

thefiqs
Válasz kempf kommentjére
2010. márc. 11. 9:25

Gabson egyébként friss a PT-ed? Milyen verzió?

JociBalboa
Válasz thefiqs kommentjére
2010. márc. 11. 18:16

hali

A csatolt képen bejelöltem amit nem értek v.ki magyarázza már el :) lol
Szerintem akkor keletkezik a következő azonos név amikor megfagy a Pf ez mostanában gyakori.
Pirossal bejelöltem a képen, az volt gyanus hogy csak 19 perc közben 1-2 óra volt és több asztal is...

Van v.mi ellenszer:)?

GL

Morzdomigron
Válasz Totya kommentjére
2010. márc. 15. 0:46

Configure->Configure Stats->Section fül->Holdem Cash Player Statistics kiválaszt, majd Statistics fül, itt Hands megkeres. Dup gomb, nevezd át, mondjuk Hands K. Format fül alatt mindkettő kis ablakba illeszd be ezt a kódot:

if( cnt_hands>999 , format( '{1}k' , format_number((cnt_hands / 1000) , 1 , false , false)) , cnt_hands )

Save, majd tedd be a HUD-ba.

edit: Update Cache-t (Housekeeping) futtatni kell utána.

Köszi, nekem is jól jött. Viszont egy hasonlót szeretnék. Az utcánkénti AF-t egész számokban jeleníti meg, ami jó lenne ha 2 tizedes jegy pontosságig tenné. Ehhez gondolom hasonló teendők kellenek, viszont milyen kódot kell beilleszteni?

edit: Még annyi hogy nekem housekeep nélkül is működik.

luasz106
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. márc. 15. 18:36

Sziasztok!

Tudnátok nekem a PT3-mal kapcsolatban? Nem működik a Hud kijelzőm!!!:(((

Élő ügyfélszolgálat