Nem. Az egész asztal átlagolt statjaira gondoltam egy xx/yy/zz-ben mutatva.
ez mitől lehet hogy ilyen a hudom mint a képen viszont a beállításokba így állítottam be lásd lennt.
nincs több profile szóval nem értem vki help.
uj a windows és elszállt a régi hudom..
hud
pt settings:
ez mitől lehet hogy ilyen a hudom mint a képen viszont a beállításokba így állítottam be lásd lennt.
nincs több profile szóval nem értem vki help.
uj a windows és elszállt a régi hudom..
hud
pt settings:
köszöntem
Nem. Az egész asztal átlagolt statjaira gondoltam egy xx/yy/zz-ben mutatva.
Köszi. Nemsokára kipróbálom hogy szuperál.
Találtam egy 2+2 cikket a PT használatáról íme: The 2+2 Forum Archives: How to use Poker Tracker.
A dátumot elnézve gondolom PT2-re íródott. Nem néztem végig, de a Filterek is másképp vannak. A cikkben leírtak miknek felelnek meg a mostani verzióban?
float stat
A float turn statot ugy szamolja a PT, hogy ha aggresszorkent cbeteltem es checkoltam a turn-t, akkor milyen gyakran betel az ellenfel?
Köszi. Nemsokára kipróbálom hogy szuperál.
Találtam egy 2+2 cikket a PT használatáról íme: The 2+2 Forum Archives: How to use Poker Tracker.
A dátumot elnézve gondolom PT2-re íródott. Nem néztem végig, de a Filterek is másképp vannak. A cikkben leírtak miknek felelnek meg a mostani verzióban?
A float turn statot ugy szamolja a PT, hogy ha aggresszorkent cbeteltem es checkoltam a turn-t, akkor milyen gyakran betel az ellenfel?
PT3ban hogy lehet a játékosok mellé iconokat kitenni, illetve az ikonokhoz tartozó statokat hogy lehet definiálni? Tournment módban...