Pacific PT3 hiba
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy nem tudja feldolgozni a PT3 a pacific poker handjeit!
Ezt írja: " Pacific Poker: Unable to import hand (#118535147). Reason: Invalid limit ( NL) for hand #118535147 ".
Ha valaki tudja mi a gond légyszíves írja meg!
Előre is köszönöm!:)
PT3 everesten
Sziasztok!
Kisebb problémám adódott PT vel. Everest-en játszok DoN-t és handeket a PT- szépen improtálja. Hud működik rendesen.. egyetlen problémám az, hogy nemmutatja a buyin-t, vagyis kinullázza mindenhol, és a money won-t is.. igy ROI sem mutat csak 0-t. Van valakinek esetleg ötlete a megoldásra? válaszokat előre is köszi. Üdv beatUmen
Ki akarom pakoltatni a HUD-dal az asztalok átlagait, de nem találom a potméretet. Van benne egyáltalán ilyen?
Ki akarom pakoltatni a HUD-dal az asztalok átlagait, de nem találom a potméretet. Van benne egyáltalán ilyen?
Köszi! Megvan!
Asszem vadászgatok még ezen a linket kicsit :)
Lehet a DataBase-ekkel olyat csinálni, hogy lenne egy overall adatbázis az összes leosztással, és lenne egy aktuális adatbázis az adott limithez/stílushoz?
Starson játszok, nl5-ön tökéletesen működik a HUD, próbálgattam nl10-en a játékot, ott meg nem jön be...
Mi lehet a baj?
Lehet nincs elég hand a játékosokról.
PT3-ban rush MTT-ket és SnG-ket lehet szűrni valahogy? Mert én nem találtam meg.
A PT3 tudja valahogy kezelni a különböző devizanemeket?
Eddig még mindig csak dollárban játszottam, de gondolkozom rajta, hogy picit variálom a dolgot.