H3RO
Válasz kempf kommentjére
2010. jún. 29. 12:52

Hali!
Tudja vki, hogy a party pokeren keresztül vett pt3-at lehet-e a starshoz használni, és ha igen akkor hogy?

yoofej
Válasz H3RO kommentjére
2010. jún. 29. 12:58

Hali!
Tudja vki, hogy a party pokeren keresztül vett pt3-at lehet-e a starshoz használni, és ha igen akkor hogy?

Tavaly ev elejen meg biztos, hogy a Party csak olyan PT3-at adott a pontokert, amit csak ott lehet hasznalni, mas site-on nem. Akkor azert nem ott vettem meg.
Lehet, hogy ez azota valtozott, meger egy levelet a supporthoz.

H3RO
Válasz yoofej kommentjére
2010. jún. 29. 13:12

köszi, próbálkozok

aprajafalva
Válasz mcmester kommentjére
2010. júl. 3. 22:29

Ismétlelten lenne egy kérdésem. Megint eltüntek a statok az asztalról ha tournamenteket játszok, pedig megy az import meg minden, csak az asztalon nincsen semmi.
Egyszer már volt ilyen akkor visszajött vagy nem tudom mit csináltam.

Valaki leirná lépésről lépésre, hogy mit kell eselteg csinálni? Fontos lenne..

Köszi előre is.

danfiu
Válasz aprajafalva kommentjére
2010. júl. 4. 10:17

Beszaras mi tortent most par perce:D Felvesz egy cim msn-re: support@pokertracker.com. Mondom jol van, ramirt, hogy nyertem egy 6 honapos full PT3 elofizetest. Elsore megkerdezem, ez valami vicc?

Azt mondja nem, es tenyleg nem. Azt mondta, hogy juliusban minden vasarnap reggel kisorsolnak egy embert a forumrol, akinek tobb mint 300 hsz-e van. Hat lestem nagyot, PT3-m volt mar elozonek, csak omaha nem jart hozza.

Legalabb jol indul a vasarnap reggelem:)

aprajafalva
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 4. 18:56

Beszaras mi tortent most par perce:D Felvesz egy cim msn-re: support@pokertracker.com. Mondom jol van, ramirt, hogy nyertem egy 6 honapos full PT3 elofizetest. Elsore megkerdezem, ez valami vicc?

Azt mondja nem, es tenyleg nem. Azt mondta, hogy juliusban minden vasarnap reggel kisorsolnak egy embert a forumrol, akinek tobb mint 300 hsz-e van. Hat lestem nagyot, PT3-m volt mar elozonek, csak omaha nem jart hozza.

Legalabb jol indul a vasarnap reggelem:)

Az szép.. Grat hozzá.
Nekem is jól indulna az estém, ha valaki majd valamikor tudna segiteni, hogy vissza tudjam hozni a statokat ... :D

Morzdomigron
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. júl. 5. 14:49

Lehet a DataBase-ekkel olyat csinálni, hogy lenne egy overall adatbázis az összes leosztással, és lenne egy aktuális adatbázis az adott limithez/stílushoz?

Ezt csak dupla importálással lehet megcsinálni? Egyszer az aktuális DB-be, egyszer meg az overall-ba?

Rakeback-es grafikont honnan tudok szerezni?

laca8787
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. júl. 6. 0:52

Olyan kérdésem lenne hogy amikor megjelenik a hud az asztalon a statokkal az egészet átfogja egy fekete négyzet(abba jelennek meg a statok).-sokat takar az asztalbol
Milyen beállítással lehetne átlátszóvá tenni?

Morzdomigron
Válasz laca8787 kommentjére
2010. júl. 6. 13:12

Olyan kérdésem lenne hogy amikor megjelenik a hud az asztalon a statokkal az egészet átfogja egy fekete négyzet(abba jelennek meg a statok).-sokat takar az asztalbol
Milyen beállítással lehetne átlátszóvá tenni?

Configure -> Configreu HUD -> Translucency-t húzogasd

Ez az egész HUD-ot teszi áttetszővé, de olyat olvastam PT fórumán, hogy nemsokára megcsinálják azt is hogy a hátteret külön lehessen állítani.

Jenobence
Válasz beatUmen kommentjére
2010. júl. 8. 15:15

Sziasztok!

Kisebb problémám adódott PT vel. Everest-en játszok DoN-t és handeket a PT- szépen improtálja. Hud működik rendesen.. egyetlen problémám az, hogy nemmutatja a buyin-t, vagyis kinullázza mindenhol, és a money won-t is.. igy ROI sem mutat csak 0-t. Van valakinek esetleg ötlete a megoldásra? válaszokat előre is köszi. Üdv beatUmen

-bocs ha off-
Akkor itt megjegyezném, hogy DoN miatt tértem át Hold'em Managerre, mivel nem jöttem rá miképp oldjam meg az általad -és általam korábban- körülírt problémát.

Minden meccset veszteségesnek számol, és mostanában rengeteg double or nothingot játszom...

Ha valaki esetleg tudja a választ még egyszer kérem; írja meg, kíváncsi vagyok a mai napig, de ennek hiányában nem tudok később elemezni, kiértékelni egy-egy sessiont.

köszönet

Élő ügyfélszolgálat