köszi
valaki nem tudja, hogy miért nem számolja a handeket mtt és sng-nál a hud? pokerstars a terem,a kliens nyelve angol. importálja a handeket,csak a hud valamiért nem számolja, minimálisat betölt,3-4 handet és úgy marad.
PokerHeaven handekből az Allin EV grafikont nektek sem rajzolja ki a program?
valaki nem tudja, hogy miért nem számolja a handeket mtt és sng-nál a hud? pokerstars a terem,a kliens nyelve angol. importálja a handeket,csak a hud valamiért nem számolja, minimálisat betölt,3-4 handet és úgy marad.
Hud
Sziasztok srácok !
PT 3.07.2 beta használó vagyok és az a gondom a huddal, hogy a saját zsetonmennyiségemet pont nem látom, mivel a kétsoros hud kitakarja ! Automatikus legalsó pozícióban játszom a Fulltilten. Akármit állítok nem akar átlátszóvá válni. Jó, hogy most vettem meg 89.99$-ért és nem tudom jól bekonfigurálni. Aki tudja erre a megoldást kérem írjon. Köszi szépen !
Üdv.
Akármit állítok nem akar átlátszóvá válni.
Oké, köszi a gyors reakciót. Milyen opcióval pakolom odébb a paneleket?
Oké, köszi a gyors reakciót. Milyen opcióval pakolom odébb a paneleket?
ha már muntib ilyen segítőkész,megkérdezem újra, hogy nem lehet-e tudni,hogy a HUD miért nem számol handeket, illetve egyáltalán miért se csinál semmit mtt illetve sng közben? Megjelenik az asztalon de ennyi. A handeket importálja, ps-en használom, a kliens nyelve angol.
Nagyon szépen köszönöm !
üDV.