Hud
Lenne egy nagyon noob kérdésem: nem tudja vki véletlenül,h lehet beállítani a hud-ot úgy, h két sorban mutassa a statokat,nem pedig egy nagyon hosszúban?
Lenne egy nagyon noob kérdésem: nem tudja vki véletlenül,h lehet beállítani a hud-ot úgy, h két sorban mutassa a statokat,nem pedig egy nagyon hosszúban?
stat
Tisztelt BMWE46!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálni. Még egy uccsó kérdés: azt,h lehet beállítani,h a két sor stat egyike az avatar fölé másik az avatar alá kerüljön?
köszönettel,
G
Tisztelt BMWE46!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálni. Még egy uccsó kérdés: azt,h lehet beállítani,h a két sor stat egyike az avatar fölé másik az avatar alá kerüljön?
köszönettel,
G
Szereztem pár K handet és beimportáltam. Meg tudom nézni valahol kifejezetten csak ezeket, vagy csak elegyítve tudom az ellenfeleknél az eddigiekkel együtt?
Sziasztok, két husng-t az istennek sem tudok beimportálni a pt-be. Kézzel nem lehet valahol beírogatni az eredményt, ha már a handhistory-t nem is fogom.
köszi
Hello!
A PT-emmel az a gond, hogy importál,de állandóan valami hibaüzenetet ír ki, a handeket pedig sehol sem találom.
Ezt írja ki:
Cake: Hand Imported (#2392012202001368) from Paris (6-max) 12202
Access violation (0) (Flags: 16; Address: 0x006b6226; EIP: 0x006B6226)(Line #1494)
Hogy lehetne ezt kijavítani?Thx
Sziasztok, két husng-t az istennek sem tudok beimportálni a pt-be. Kézzel nem lehet valahol beírogatni az eredményt, ha már a handhistory-t nem is fogom.
köszi
köszönöm, megpróbálom.
dk
sziasztok,
a HUD-al kapcsolatban
az asztal átlag vpip/pfr-t szeretném megjeleniteni.
hogy lehetséges?
ha lekell valamit külön tölteni,akkor mit és hogyan kell azt "behelyezni"?
köszönöm