Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
goce
Válasz jabyga kommentjére
2010. okt. 15. 23:45

Hud

Lenne egy nagyon noob kérdésem: nem tudja vki véletlenül,h lehet beállítani a hud-ot úgy, h két sorban mutassa a statokat,nem pedig egy nagyon hosszúban?

BMWE46
Válasz goce kommentjére
2010. okt. 16. 4:33

Lenne egy nagyon noob kérdésem: nem tudja vki véletlenül,h lehet beállítani a hud-ot úgy, h két sorban mutassa a statokat,nem pedig egy nagyon hosszúban?

Configure--->configure HUD

[Player] Player stats --->klikk rá 1x (feltéve ha ebben vannak a statjaid amik megjelennek a HUD-ban, mert nekem konkrétan 10 HUD-om van, külön külön statokkal, van amiben csak 1 stat van, van amiben 6, így nekem a játékos neve körbe van rakva "dobozokkal")

fölötte stats fül
jobb oldalon látod a HUD-ban lévő statokat, klikkelj oda ami alá szeretnéd az új sort (ha nem jó itt, akkor a mellette lévő kis le-föl nyilakkal tudod le ill. feljebb helyezni)

klikk special fül --->new line dupla klikk és meg is jelent jobb oldalon--->apply--->ok

goce
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. okt. 16. 10:33

stat

Tisztelt BMWE46!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálni. Még egy uccsó kérdés: azt,h lehet beállítani,h a két sor stat egyike az avatar fölé másik az avatar alá kerüljön?

köszönettel,

G

BMWE46
Válasz goce kommentjére
2010. okt. 17. 19:55

Tisztelt BMWE46!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálni. Még egy uccsó kérdés: azt,h lehet beállítani,h a két sor stat egyike az avatar fölé másik az avatar alá kerüljön?

köszönettel,

G

Ehhez több group-ot kell csinálnod, egyik group-ba beteszed azokat a statokat amiket pl. az avatár fölé, másikba azokat a statokat amiket az avatár alá szeretnél helyezni.

1. configure--->config HUD
2. klikk 1x [Player] Player stats
3. stats fül
4. jobb oldalon látod, hogy most mi van a 2 soros HUD-ban
5. kiszeded a new line-t (új sor) és az alatta lévő statokat (ezt úgy tudod, hogy duplán klikkelsz rájuk és eltűnik)
6. apply
7. group fül (klikk)
8. alul "New" gomb --->klikk
9. bal oldalon megjelenik egy új [Player] group x
10. klikk erre 1x
11. stats fül
12. beteszed ebbe azokat a statokat amiket az avatár alá szertnél tenni
13. apply, ok
14. elkezdesz játszani
15. minden játékosnál beigazítod a (most már 2db/player) a HUD-okat a neked megfelelő helyre
16. kis PT ikon--->klikk--->save layout

Morzdomigron
Válasz BMWE46 kommentjére
2010. okt. 21. 16:58

Szereztem pár K handet és beimportáltam. Meg tudom nézni valahol kifejezetten csak ezeket, vagy csak elegyítve tudom az ellenfeleknél az eddigiekkel együtt?

delfinkutya
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. okt. 22. 14:39

Sziasztok, két husng-t az istennek sem tudok beimportálni a pt-be. Kézzel nem lehet valahol beírogatni az eredményt, ha már a handhistory-t nem is fogom.

köszi

Kérdező
Válasz delfinkutya kommentjére
2010. okt. 23. 17:52

Hello!

A PT-emmel az a gond, hogy importál,de állandóan valami hibaüzenetet ír ki, a handeket pedig sehol sem találom.
Ezt írja ki:

Cake: Hand Imported (#2392012202001368) from Paris (6-max) 12202
Access violation (0) (Flags: 16; Address: 0x006b6226; EIP: 0x006B6226)(Line #1494)

Hogy lehetne ezt kijavítani?Thx

Triccianus
2010. okt. 23. 19:00

Sziasztok, két husng-t az istennek sem tudok beimportálni a pt-be. Kézzel nem lehet valahol beírogatni az eredményt, ha már a handhistory-t nem is fogom.

köszi

De lehet. Menj az Import fülre, majd állítsd le az Auto Importot (ha fut), utána a fenti menüsorban Tournaments --> Enter Holdem Results.

delfinkutya
Válasz Triccianus kommentjére
2010. okt. 23. 19:21

köszönöm, megpróbálom.

dk

KillBill100
2010. okt. 24. 8:35

sziasztok,
a HUD-al kapcsolatban
az asztal átlag vpip/pfr-t szeretném megjeleniteni.
hogy lehetséges?
ha lekell valamit külön tölteni,akkor mit és hogyan kell azt "behelyezni"?
köszönöm

Élő ügyfélszolgálat