Nutsomeone
köszönöm a segítséget.
lenne még egy kérdésem, vagyis problémám. a pt3-ban hogy lehet beállítani,hogy a sng-kat reálisan mutassa? pl nem rég lejátszottam 10 sng-t és minusznak könyveli el, holott pluszos lett.azt szeretném, hogy rendesen mutassa a roi-t, nyerést, bukást stb. előre is köszi.
valaki, légyszi.
valaki!
Még mindig eladó egy PT3 Micro Stakes version!
Valaki elvihetné, nekem van teljes verzióm, meg HM-em is, nem tudok vele mit kezdeni...
20 USD az ára, ami 45 lenne, szvsz jó biznic, csak valaki vigye már. :)
köszönöm a segítséget.
lenne még egy kérdésem, vagyis problémám. a pt3-ban hogy lehet beállítani,hogy a sng-kat reálisan mutassa? pl nem rég lejátszottam 10 sng-t és minusznak könyveli el, holott pluszos lett.azt szeretném, hogy rendesen mutassa a roi-t, nyerést, bukást stb. előre is köszi.
PostGreSQL 8.4
Sziasztok! az lenne a kerdesem h postgres installnak ker egy kodot amit nem tudom h micsoda.. valaki esetleg nem tudna nekem ebben segiteni h h kene beallitanom helyesen a szoftvert? elöre is kösz
engem erdekelne, de elöször segitsen vki postgre-et beallitani mert nem nagyon sikerul..
elözö üzit naploponak szantam (PT3)
Üdv!
érdekelne a Pt Mcrostakes ha még megvan.
rs911@freemail.hu
köszi
Nekem is az a problémám, hogy a próbaverzió alatt, csak a cash asztalokon van hud. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Storno, sikerült, megjelenik.