Üdv!
Eladó egy PT Micro Stakes version jutányos áron, mivel már feleslegessé vált.
Akit érdekel írjon privát üzenetet.
Ár: 20 USD
Fizetés csak MB-en.
Üdv!
Eladó egy PT Micro Stakes version jutányos áron, mivel már feleslegessé vált.
Akit érdekel írjon privát üzenetet.
Ár: 20 USD
Fizetés csak MB-en.
nem találtam-talán nincs is - olyan lehetőséget a progiban, hogy a HUD adatokat ne összefüggően tegye ki,hanem szétvágva. Tehát egy olyan lehetőség,hogy az adatokat körbe tenni az emberkén. Pl fölé: vpip,pfr,af-balra mellé 3b,f3b,4b-alá cb,fcb stb stb...remélem valamennyire érthető voltam :)
még mindig nem oldódott meg...
nem találtam-talán nincs is - olyan lehetőséget a progiban, hogy a HUD adatokat ne összefüggően tegye ki,hanem szétvágva. Tehát egy olyan lehetőség,hogy az adatokat körbe tenni az emberkén. Pl fölé: vpip,pfr,af-balra mellé 3b,f3b,4b-alá cb,fcb stb stb...remélem valamennyire érthető voltam :)
nem mükszik a HUD tornákon
Sziasztok!
PT3 van és a HUD tökéletesen működik az összes teremben Cash asztalokra, viszont sem a sit&gok sem az MTT-nél nem jelzi a statokat. Hol mit kellene beállítanom...
(A handeket beolvassa mert utólag meg tudom nézni az egyes partikat.)
Köszönöm előre is!
Desert
Sziasztok srácok!
Az a gondom a PT3-ban, hogy valami miatt elkezdtek duplikálódni a historyk ( amit eddig nem csinált ) és csak úgy tudom ezt megoldani, hogy a Fulltilt HandHistory könyvtárban lévő fájlokat kitörlöm. Mi lenne a megoldás, hogy ezt ne kelljen mindig megtenni ? Köszönöm az értékes hozzászólásokat.
Üdv.
Sziasztok !
Sorokat hogy lehet törni a PT-ben ?
Az elején valamit elállítottam és most egy hosszú sor az egész nagyon hülyén néz ki ! :(
Tudtok nekem abban segíteni hogy hol találom azokat a statisztikákat amik leírják hogy preflop 3betelt potban hogy viselkedik az ellenfél , floppon, turn-ön. Előre is köszi!
Segítség kérés
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A Betsson-on nem megy a hud.
A Pt3 ez írja:
OnGame: Error: Unknown summary line: Rake taken: $0.23 (Hand #586332924114) (Hand #586332924114)