Egy kis segítséget kérnék. Több hónapos hibamentes PT használat után ma miután elindítom a Configure Postgre database server információs kisablakot dobja fel majd:
Unable to create PostgreSQL database: PT3_2011_12_03_180840
Reason: Unable to login to database (template1). Reason: could not send startup packet: Connection reset by peer (0x00002746/10054)
Mi a hócipőmet kéne csinálnom, hogy helyreálljon?
Legutosó 3.11.6-os van fent.
Update: Meggyógyult!
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy ha egy masik gepee szeretnem feltenni a PT3-at, akkor mit kellene atmasolnom (milyen file-okat vagy adatbazisokat) ahhoz, hogy az uj gepen ott folytathassam, ahol a regin abbahagytam?
Koszi!
Sziasztok!
nemrégen kezdtem el használni a progit így hatalmas fish vok benne:)
Alapvetően 2 kérdésem lenne!
1. Meglehet-e változtatni a statokat amiket kiír az ablakban(nekem csak vp,pfr,agf szerepel) és ha igen hogyan?
2. az adatbázisban szereplő handeket visszatudom e nézni vele és ha igen hogyan?
Köszönöm és elnézést a hülye kérdésekért
Sziasztok!
nemrégen kezdtem el használni a progit így hatalmas fish vok benne:)
Alapvetően 2 kérdésem lenne!
1. Meglehet-e változtatni a statokat amiket kiír az ablakban(nekem csak vp,pfr,agf szerepel) és ha igen hogyan?
2. az adatbázisban szereplő handeket visszatudom e nézni vele és ha igen hogyan?
Köszönöm és elnézést a hülye kérdésekért
NAgyon szépen köszönöm
Lehet-e keresni a PT-ben olyanra, hogy a river megadásokkal mennyit nyertem illetve vesztettem. De csak a river megadásokkal szerzett/bukott összeget mutassa. Tehát ha addig bettettem x eurót a potba és riveren az ellenfél egy minimumot hív, akkor csak annak a megadását mutassa. Remélem érthető. Előre is köszönöm.
Lehet-e keresni a PT-ben olyanra, hogy a river megadásokkal mennyit nyertem illetve vesztettem. De csak a river megadásokkal szerzett/bukott összeget mutassa. Tehát ha addig bettettem x eurót a potba és riveren az ellenfél egy minimumot hív, akkor csak annak a megadását mutassa. Remélem érthető. Előre is köszönöm.
Köszönöm!!
Érdekelne az is, hogy hogyan teljesítek a SSS-t játszók ellen. Ilyenre is lehet szűrni, hogy 20bb-s stack ellen mi a helyzet?!
Este beleméjedek majd.
meg tudom itt is csinálni, mint HMben ,h az CG asztal adatait megjeleníti (VPIP?PRF, előző hand nyertese) ?
Na, még egy kérdés.
Frissítették ugye a Boss szoftverét és most már mutatja a muck-olt lapokat is. Meg akartam nézni az utóbbi napok EV grafikonját. Bekapcsoltam, de semmilyen plussz görbe nem jelenik meg. Kiírja alul, hogy a zöld az amount won, a sárga pedig a net expected won. De nincs sárga görbe, miért?