hangabanga1
Válasz Jackson333 kommentjére
2011. dec. 5. 14:27

Egy kis segítséget kérnék. Több hónapos hibamentes PT használat után ma miután elindítom a Configure Postgre database server információs kisablakot dobja fel majd:

Unable to create PostgreSQL database: PT3_2011_12_03_180840
Reason: Unable to login to database (template1). Reason: could not send startup packet: Connection reset by peer (0x00002746/10054)

Mi a hócipőmet kéne csinálnom, hogy helyreálljon?
Legutosó 3.11.6-os van fent.

Update: Meggyógyult!

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy ha egy masik gepee szeretnem feltenni a PT3-at, akkor mit kellene atmasolnom (milyen file-okat vagy adatbazisokat) ahhoz, hogy az uj gepen ott folytathassam, ahol a regin abbahagytam?

Koszi!

trixilw
Válasz hangabanga1 kommentjére
2011. dec. 5. 14:38

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem, hogy ha egy masik gepee szeretnem feltenni a PT3-at, akkor mit kellene atmasolnom (milyen file-okat vagy adatbazisokat) ahhoz, hogy az uj gepen ott folytathassam, ahol a regin abbahagytam?

Koszi!

File menü backup. Kapsz egy zip fájlt, azt a restore paranccsal visszahívod a régibe. Ügyelj arra, hogy az adatbázis ugyanaz a verzió legyen.

bmeeok
Válasz trixilw kommentjére
2011. dec. 5. 21:53

Sziasztok!

nemrégen kezdtem el használni a progit így hatalmas fish vok benne:)
Alapvetően 2 kérdésem lenne!
1. Meglehet-e változtatni a statokat amiket kiír az ablakban(nekem csak vp,pfr,agf szerepel) és ha igen hogyan?
2. az adatbázisban szereplő handeket visszatudom e nézni vele és ha igen hogyan?

Köszönöm és elnézést a hülye kérdésekért

bacardi2268
Válasz bmeeok kommentjére
2011. dec. 5. 22:03

Sziasztok!

nemrégen kezdtem el használni a progit így hatalmas fish vok benne:)
Alapvetően 2 kérdésem lenne!
1. Meglehet-e változtatni a statokat amiket kiír az ablakban(nekem csak vp,pfr,agf szerepel) és ha igen hogyan?
2. az adatbázisban szereplő handeket visszatudom e nézni vele és ha igen hogyan?

Köszönöm és elnézést a hülye kérdésekért

ha kétszer ráklikkelsz a handre előugrik az ablaka ahol meg tudod nézni

HUD optionsban, jobbra két ablak jelenik meg, a baloldaliban vannak az össszes infok, jobbra meg a hudba berakott, a baloldaliban kiválasztod és kétszer klikk, majd megjelenik a hudnál

erre emlékszem, mert már letöröltem

bmeeok
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. dec. 7. 20:14

NAgyon szépen köszönöm

hozzaszolo2
Válasz bmeeok kommentjére
2011. dec. 9. 13:34

Lehet-e keresni a PT-ben olyanra, hogy a river megadásokkal mennyit nyertem illetve vesztettem. De csak a river megadásokkal szerzett/bukott összeget mutassa. Tehát ha addig bettettem x eurót a potba és riveren az ellenfél egy minimumot hív, akkor csak annak a megadását mutassa. Remélem érthető. Előre is köszönöm.

trixilw
Válasz hozzaszolo2 kommentjére
2011. dec. 9. 13:41

Lehet-e keresni a PT-ben olyanra, hogy a river megadásokkal mennyit nyertem illetve vesztettem. De csak a river megadásokkal szerzett/bukott összeget mutassa. Tehát ha addig bettettem x eurót a potba és riveren az ellenfél egy minimumot hív, akkor csak annak a megadását mutassa. Remélem érthető. Előre is köszönöm.

Lehet, reports. PokerTracker • View topic - Tutorial: Using Custom Reports and Statistics

Hosszú, de ajánlatos, mert így lehet a legtöbbet kihozni a programból. Bár ki tudja mi lesz a jövő héten megjelenő PT4-ben...

hozzaszolo2
Válasz trixilw kommentjére
2011. dec. 9. 14:38

Köszönöm!!

Érdekelne az is, hogy hogyan teljesítek a SSS-t játszók ellen. Ilyenre is lehet szűrni, hogy 20bb-s stack ellen mi a helyzet?!

Este beleméjedek majd.

bacardi2268
Válasz hozzaszolo2 kommentjére
2011. dec. 12. 17:11

meg tudom itt is csinálni, mint HMben ,h az CG asztal adatait megjeleníti (VPIP?PRF, előző hand nyertese) ?

hozzaszolo2
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. dec. 12. 20:18

Na, még egy kérdés.

Frissítették ugye a Boss szoftverét és most már mutatja a muck-olt lapokat is. Meg akartam nézni az utóbbi napok EV grafikonját. Bekapcsoltam, de semmilyen plussz görbe nem jelenik meg. Kiírja alul, hogy a zöld az amount won, a sárga pedig a net expected won. De nincs sárga görbe, miért?

Élő ügyfélszolgálat