hello,
az lenne a kérdésem , h a HUD miért csak az asztalon játszott hand szám alapján nézi Hero statjait.. vagyis mindenki másnak megjeleníti az összes handet, de a sajátjaimat nem.. azok mindig újraindulnak tornánként.. miért nem mutatja az összes handem?
bővebben? hiába keresem.. a saját handjeimből nme mutatja az összeset.. amúgy pt3.
pstarson fut már a hud vkinek?
ha jól tudom és emlékszem akkor a HUD beállításokban be lehet rakni olyat h az összes handedet mutassa a HEROnak
de sztem az fölösleges CG nél
hello,
az lenne a kérdésem , h a HUD miért csak az asztalon játszott hand szám alapján nézi Hero statjait.. vagyis mindenki másnak megjeleníti az összes handet, de a sajátjaimat nem.. azok mindig újraindulnak tornánként.. miért nem mutatja az összes handem?
hello,
Sziasztok!
Nektek működik a PT3 Pokerstarson? Nekem a szoftverfrissítés óta nem működik.
köszi a válaszokat!
értem, h miért van így, csak azt nem , h miért nem lehet állítani.. amúgy egy videóhoz kellet volna, de akkor beletörődöm
kezdem bánni h pt3at vettem hm helyett.. hmhez már van update, h fusson a hud..
Ha azt szeretnéd tudni, hogy összességében milyen statokkal játszol, akkor valahol a reportok között meg tudod nézni. De most te állandóan azokat a számokat akarnád látni az asztalnál? Annak nem sok értelme lenne.
Azért mutatja csak az adott tornán játszott statjaidat, hogy tudd, milyennek látnak téged a többiek az asztalnál.
köszi a válaszokat!
értem, h miért van így, csak azt nem , h miért nem lehet állítani.. amúgy egy videóhoz kellet volna, de akkor beletörődöm
kezdem bánni h pt3at vettem hm helyett.. hmhez már van update, h fusson a hud..
+++1 ötlet vkinek?
Modjuk érdekes történet, nálam hh-t letölti a gépre, onnan vannak gondok....PT3 az asztalt felismeri,de nem konvertálja a handeket....?
miért lényeg? amúgy igen..
angol a PS-ed ? :D
Nálam se működik a szoftverfrissítés óta.
A pokertracker.com fórumán azt írják hogy a v3.11.7-es verzióval menni fog....
Meglátjuk.