meg tudom itt is csinálni, mint HMben ,h az CG asztal adatait megjeleníti (VPIP?PRF, előző hand nyertese) ?
Köszönöm!!
Érdekelne az is, hogy hogyan teljesítek a SSS-t játszók ellen. Ilyenre is lehet szűrni, hogy 20bb-s stack ellen mi a helyzet?!
Este beleméjedek majd.
Tudom h láma kérdés meg vmikor még tudtam is:
Rakeback számításnál melyik sort kell alapul venni PT-ben Rake vagy MGR oszlopot?
Ha valakinek van eredeti PT3 és gyors talán még tud szerezni serialt a PT4 betara.
https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=58&t=37051
be tudom állítani, hogy az MTT-ket vak struktúrája alapján nézzem meg a VPIP-t, prft, meg egyebeket ??
HUDnál melyik az a kifejezés, amelyik azt mutatja, h a playának mennyi a pillanatnyi BB mennyisége az adott vakokhoz képest ?
1. Hogy lehet rászűrni, hogy alacsony pp-el milyen %-ban nyerem az all-ineket AK, AQ stb ellen?
2. Hogy lehet rászűrni pl. 12h -18h közötti statisztikámat szeretném csak megnézni?
1. Hogy lehet rászűrni, hogy alacsony pp-el milyen %-ban nyerem az all-ineket AK, AQ stb ellen?
2. Hogy lehet rászűrni pl. 12h -18h közötti statisztikámat szeretném csak megnézni?
Igen tudom, hogy a filters-nél lehet ezeket beállítani, de egy útmutatásra lenne szükségem mert keresem de nem igazán találom, hogy lehetne ezeket filterezni mivel angolom elég gyenge.
van jobbra egy gomb : FILTERS ott elvileg mindent megtalálsz
hello,
az lenne a kérdésem , h a HUD miért csak az asztalon játszott hand szám alapján nézi Hero statjait.. vagyis mindenki másnak megjeleníti az összes handet, de a sajátjaimat nem.. azok mindig újraindulnak tornánként.. miért nem mutatja az összes handem?
Sziasztok!
Nektek működik a PT3 Pokerstarson? Nekem a szoftverfrissítés óta nem működik.