Üdv!
Hogy tudom beállítani, hogy a HUD-on csak a 7-9 játékos statokat mutassa mikor FR asztalon ülök, és a 3-6 statot, mikor SH-n?
Valaki nem tudja véletlenül, hogyan lehet filterezni/beállítani PT4 betánál, hogy az SNG-knél mutassa az órabért vagy legalább, hogy időben mennyit játszottam stb.?
Valaki nem tudja véletlenül, hogyan lehet filterezni/beállítani PT4 betánál, hogy az SNG-knél mutassa az órabért vagy legalább, hogy időben mennyit játszottam stb.?
Üdv!
Szeretném megvásárolni a PT3-at, de a laptop amit használok a fősulié, azt valószínű jövőnyár végén vissza kell majd adnom. Ha veszek új gépet arra is fel tudom rakni a PT3-at azzal a licenckulccsal amit 2 hét múlva kapok a vásárlásnál? Bocs, ha értelmetlen a kérdés, de nem értem a szitut.
Üdv!
Szeretném megvásárolni a PT3-at, de a laptop amit használok a fősulié, azt valószínű jövőnyár végén vissza kell majd adnom. Ha veszek új gépet arra is fel tudom rakni a PT3-at azzal a licenckulccsal amit 2 hét múlva kapok a vásárlásnál? Bocs, ha értelmetlen a kérdés, de nem értem a szitut.
Sziasztok!
PT3-ban nem nagyon találok lehetőséget arra, hogy a HUD-on az egyes játékosoknál mutassa a nyert pénzmennyiséget - pontosabban, az én velem kapcsolatos értéketet, azaz, hogy tőlem mennyit nyert valaki, vagy én ő tőle. Amit találtam, az elvileg a saját global értéke, amit minden win/loss befolyásol, nem csak a velem kapcsolatos.
Sziasztok!
Újra tettem a windowst, a pt3-at is feltettem, importáltam a handeket. Importáltam az általam lementett HUD profilt is. Meg is jeleneik a pt-n belül viszont asztalnál az alapértelmezett HUD jelenik meg. Mit kell csinálnom, hogy az általam importált HUD profilt használja. Kösz a segítséget.
Rájöttem a megoldásra. :)
statisztikai elemzés
Sziasztok!
PT3-ban lévő adatokkal statisztikai elemzést szeretnék csinálni, viszont nem tudom, hogy lehetne az összes letárolt játékos adatát exportálni.
Egy játékosnál van lehetőség csv fileba exportálni, de vajon lehet ezt automatizálni valahogyan?
Vagy csak az sql adatbázis közvetlen bütykölésével? Esetleg PT4-ben van erre mód?
Thx
nimga
Engem az érdekelne,hogy a PT-be vittem be adatokat, de 2havi adagomnak nincs meg az alapja. A kérdésem az volna,h van lehetőség a PT-ből exportálni adatokat? Úgy, h mikor legközelebb szűz rendszeremre rárakom a PT-t akkor újra tudja importálni.
Sziasztok !
Most szereztem be a pt 3-at.
Van valami irányadó táblázat ami mirco tétes cash game shorthanded azstaloknál jó támpontot nyújt , hogy milyen staokra érdemes törekedni, ellenfél statjai, szb
Köszönöm!