Sziasztok !
Most szereztem be a pt 3-at.
Van valami irányadó táblázat ami mirco tétes cash game shorthanded azstaloknál jó támpontot nyújt , hogy milyen staokra érdemes törekedni, ellenfél statjai, szb
Köszönöm!
Pt4
Megvásárolt Poker Tracker 3 kódja, alkalmazható a PT4-en is?
Sziasztok!
Pt3-ban azt vettem észre,h 61 handnél megáll a hud frissülése, ha leállítom és újraindítom a hudot, akkor viszont rendben megy tovább.
Ha valaki találkozott már ezzel a jelenséggel érdekelne,h hogyan lehet kiküszöbölni, vagy miért csinálja ezt.
PT3 nickek összefűzése
Sziasztok!
Hogyan tudnám megoldani, hogy PT3-ban egy nagy közös statisztikában lássam az összes ongames nickem (egy nick alatt)?
Win reinstall előtt melyik mappát kell elmentenem h utána vissza tudjam importálni a handeket?
Win reinstall előtt melyik mappát kell elmentenem h utána vissza tudjam importálni a handeket?
Sziasztok!
Hogyan tudnám megoldani, hogy PT3-ban egy nagy közös statisztikában lássam az összes ongames nickem (egy nick alatt)?
[QUOTE=trixilw;462088]Nem mentesz mappát. File menü->Backup, pipálj be mindent, win telepítés után ugyanaz a verziójú postgre legyen fent mint most, majd a vadiúj PT-be file->restore a kapott zip fájlt.
HH-kat is menti a csomagba ha pepiálod, de jobb a békesség, külön mentsd ki az eredetiket is.
Köszi de ez így nem fog menni.Egyrészt nem szeretném az összes handet visszaimportálni más részt 21gb adattal lehet h napokig elszórakozna a gépem.Más opció esetleg?
De, ha mindent ugyanolyanra akarsz visszamenteni, csakis így fog menni. Egy szóval sem említettem, hogy vissza kell importálnod a handeket, csak azt mondtam, hogy mentsd ki az eredeti handeket is:
https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=45&t=28605