De, ha mindent ugyanolyanra akarsz visszamenteni, csakis így fog menni. Egy szóval sem említettem, hogy vissza kell importálnod a handeket, csak azt mondtam, hogy mentsd ki az eredeti handeket is:
https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=45&t=28605
Köszi a gyors választ!
MTSNG-ket játszom,és HU handekre szeretnék szűrni,illetve exportálni akarom őket.Hogyan tudom ezt megoldani? (PT3) Előre is köszi a segítséget.
Én fogalmaztam rosszul.Nem akarom az egészet visszaállítani u.olyanra,csak kb az utolsó 500-600K hand kelllene és azt hittem hogy valahonnan ki lehet másolni ezeket majd manual importtal telepítés után visszaimportálni.
Azért köszi a segítséget.
Amúgy azt tudja valaki,h azt hol tudnám beállítani,h a Pt3 nem törölje pl a stars handhistory mappájából a handeket?
Üdvözletem!
Még nem nagyon használtam programokat játék közben, de most szeretnék ismerkedni velük, így letöltöttem a Poker Tracker 30 napos próbaverzióját. Beállítottam a leosztások mentését PS-en, beállítottam PT4-en a handhistory-k helyét, viszont a nevemet hiába írom be a játékosok kiválasztásához, nem talál semmit! Mi lehet a probléma?
Üdvözletem!
Még nem nagyon használtam programokat játék közben, de most szeretnék ismerkedni velük, így letöltöttem a Poker Tracker 30 napos próbaverzióját. Beállítottam a leosztások mentését PS-en, beállítottam PT4-en a handhistory-k helyét, viszont a nevemet hiába írom be a játékosok kiválasztásához, nem talál semmit! Mi lehet a probléma?
Nem, tök üres az egész, pedig néztem, vannak lementve handhistoryk, meg tudom nyitni txt fájlként, viszont ami most jutott eszembe, hogy a leosztások magyar nyelvűek, és nem tudom hol állítsam ezt át, ha át kell
megoldottam közben (a magyar nyelv volt a hiba), de ettől függetlenül köszi a rávezetőkérdést L.T.! :D
megoldottam közben (a magyar nyelv volt a hiba), de ettől függetlenül köszi a rávezetőkérdést L.T.! :D