kadaspeter
Válasz Skiboy kommentjére
2012. szept. 27. 17:31

Illetve, ha még lehet egy kérdésem: hol tudom beállítani, hogy mátol kezdve grafikont készítsen a fifty50-es versenyeimről?

Fu
2012. okt. 11. 22:27

nálam a HUD az nem megy, mi lehet a hiba? valaki adna egy részletes leírást h fifty50-re miket érdemes beállítani?

L.T.
Válasz Fu kommentjére
2012. okt. 12. 19:27

S.O.S.

Állítgattam a hudot és most egyszerűen nem ugrik fel a pop up hiába klikkelek a statokra.
Tudja valaki esetleg hogy mit állíthattam el.Bár szerintem semmit és mégse működik a pop up.

L.T.
Válasz L.T. kommentjére
2012. okt. 12. 19:34

S.O.S.

Állítgattam a hudot és most egyszerűen nem ugrik fel a pop up hiába klikkelek a statokra.
Tudja valaki esetleg hogy mit állíthattam el.Bár szerintem semmit és mégse működik a pop up.

Tárgytalan.Megoldottam egy enyhe agyvérzéssel karöltve.

danfiu
2012. okt. 15. 15:12

Az std h 10milla handet mar 4 napja importal a pt4 hm2-bol?Meddig fog meg tartani?

trixilw
Válasz danfiu kommentjére
2012. okt. 15. 15:39

Az std h 10milla handet mar 4 napja importal a pt4 hm2-bol?Meddig fog meg tartani?

10 milla hand? Kevesebb nem volt? :cool:

Ja lassú és végülis kijelentették, nem ez a legfontosabb nekik:
https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=58&t=38882#p195181

Bár 4 nap elég sok, de ssd-vel szerelt top konfigurációkkal rendelkezők irogatják, hogy 15-20 h/s-el tudnak max importálni és ugye minél több a hand, annál lassabb lesz idővel, mert a cache hely véges.

danfiu
Válasz trixilw kommentjére
2012. okt. 15. 15:44

10 milla hand? Kevesebb nem volt? :cool:

Ja lassú és végülis kijelentették, nem ez a legfontosabb nekik:
https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=58&t=38882#p195181

Bár 4 nap elég sok, de ssd-vel szerelt top konfigurációkkal rendelkezők irogatják, hogy 15-20 h/s-el tudnak max importálni és ugye minél több a hand, annál lassabb lesz idővel, mert a cache hely véges.

Jaja nekem ilyen 25-27 hand/sec importal.Elolvastam a hsz-t, koszi, akkor ez nem is lesz gyorsabb es nem nalam van a hiba:)

lecso10
Válasz danfiu kommentjére
2012. okt. 15. 19:29

Hi!

Pt3-ban miközben játszom, a mai napra leszűrve, kijelölve egy éppen futó versenyt, szoktam figyelni a handeket,h milyen lapokat kaptam eddig, hányszor stb, valamint a zsetonszám alakulását grafikonon.

Nos ugyanezt szeretném Pt4-ben is, de eddig nem sikerült, és nem tudom,h eleve rosszul csinálom vagy valami miatt nem szűr a mai napra. Ha valaki tudja hogyan tudnám megoldani ezt, leírhatná szájbarágósan,h hogyan csinálnájam?!
Előre is köszi!

update: Ami lényeges de kimaradt,h folyamatban lévő versenynél nem tudom a beállítani és megnézni, ami befejeződött (kiestem :D) azoknál megy.

balu999
2012. okt. 15. 20:26

sziasztok!
Mit kell beállítani a Paradise pokeren hogy mentse a HH-t?

balu999
2012. okt. 15. 20:41

sikerült :)

Élő ügyfélszolgálat