Illetve, ha még lehet egy kérdésem: hol tudom beállítani, hogy mátol kezdve grafikont készítsen a fifty50-es versenyeimről?
nálam a HUD az nem megy, mi lehet a hiba? valaki adna egy részletes leírást h fifty50-re miket érdemes beállítani?
S.O.S.
Állítgattam a hudot és most egyszerűen nem ugrik fel a pop up hiába klikkelek a statokra.
Tudja valaki esetleg hogy mit állíthattam el.Bár szerintem semmit és mégse működik a pop up.
S.O.S.
Állítgattam a hudot és most egyszerűen nem ugrik fel a pop up hiába klikkelek a statokra.
Tudja valaki esetleg hogy mit állíthattam el.Bár szerintem semmit és mégse működik a pop up.
Az std h 10milla handet mar 4 napja importal a pt4 hm2-bol?Meddig fog meg tartani?
Az std h 10milla handet mar 4 napja importal a pt4 hm2-bol?Meddig fog meg tartani?
10 milla hand? Kevesebb nem volt? :cool:
Ja lassú és végülis kijelentették, nem ez a legfontosabb nekik:
https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=58&t=38882#p195181
Bár 4 nap elég sok, de ssd-vel szerelt top konfigurációkkal rendelkezők irogatják, hogy 15-20 h/s-el tudnak max importálni és ugye minél több a hand, annál lassabb lesz idővel, mert a cache hely véges.
Hi!
Pt3-ban miközben játszom, a mai napra leszűrve, kijelölve egy éppen futó versenyt, szoktam figyelni a handeket,h milyen lapokat kaptam eddig, hányszor stb, valamint a zsetonszám alakulását grafikonon.
Nos ugyanezt szeretném Pt4-ben is, de eddig nem sikerült, és nem tudom,h eleve rosszul csinálom vagy valami miatt nem szűr a mai napra. Ha valaki tudja hogyan tudnám megoldani ezt, leírhatná szájbarágósan,h hogyan csinálnájam?!
Előre is köszi!
update: Ami lényeges de kimaradt,h folyamatban lévő versenynél nem tudom a beállítani és megnézni, ami befejeződött (kiestem :D) azoknál megy.
sziasztok!
Mit kell beállítani a Paradise pokeren hogy mentse a HH-t?
sikerült :)