valaki hozzáértő segitsen nekem a bwin party bekonfigurálni
senki?
sikerült
Kis segítsék kellene. Hogy tudok jegyzetet csatolni a hud-hoz? Torna pokerben bent van alapból, de azt nem tudom, hogy kell cg-hez csatolni. Valamint olyat lehet csinálni, hogy játék közben a HUD-ra rakni kis jeleket? Olyanokra gondolom, mint amilyen kis ikonok vannak pt- belül. Kösz.
Nekem is egy kis segítség kellene; PT4-et akarom WPT-n használni. Először fel sem ismerte, azt még beállítottam manuálisan, most már importálja is a hand-eket játék közben, de a HUD nem hajlandó elindulni semmi áron. i9lletve a menü alapján fut, mert csak stop vagy restart van, de nem megy
van bárkinek valami ötlete? kösz
hálózatváltás óta a bwin-en sem megy nekem a PT4 HUD. újraconfigoltam a bwin-t partygamingre, onnan is veszi a handeket, de a hud nem hajlandó megjelenni itt sem, meg a WPT-n sem (közben iPoker-en meg megy gond nélkül)
próbáltam egyéb fórumokon, PT oldalán, FAq-ban utánaolvasni, de semmi olyan, amit ne próbáltam volna ki, és még mindig nem műxik
esetleg valakinek ötlete lenne? kösz
Kis segítsék kellene. Hogy tudok jegyzetet csatolni a hud-hoz? Torna pokerben bent van alapból, de azt nem tudom, hogy kell cg-hez csatolni. Valamint olyat lehet csinálni, hogy játék közben a HUD-ra rakni kis jeleket? Olyanokra gondolom, mint amilyen kis ikonok vannak pt- belül. Kösz.
up! még mindig kérdésem lenne:
hálózatváltás óta a bwin-en sem (meg a WPT-n sem) megy a PT4 HUD. újraconfigoltam a bwin-t partygamingre, onnan is veszi a handeket, de a hud nem hajlandó megjelenni itt sem, meg a WPT-n sem (közben iPoker-en meg megy gond nélkül)
WPT detto, menet közben veszi a handeket, de a HUD az i..-nek sem akar futni
Szerintem meg kell várni a következő pt4 frissítést.
Nekem normál asztalokon van hud de fastforwardon csak party-n.