cimbi79
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. dec. 30. 11:54

Szisztok

A replayerben nem tudom hogyan kell beállitani a statok megjelenitését ,ha a show hud opcioót be akarom jelölni nem engedi,és elkezd tölteni úgy hogy nem történik semmi,viszont ha be akarom zárni a replayert akkor csak az egész programmal együtt tudom csak megtenni. Valaki segitsen hogy mit kellene beállitanom hogy normálisan müködjön a show hud opció a replayerben.

trixilw
Válasz cimbi79 kommentjére
2012. dec. 30. 12:35

Nagyon ugy tunik hogy valami telepitewi hiba van nalad hogyha lefagy a replayer es nem tudod bezarni. Gyaluld le az egesz pt-t es rqkd ujra. Ha pedig mar regebb ota hasznalod meg kene nezni nincs e baja a vinyonak.

cimbi79
Válasz trixilw kommentjére
2012. dec. 30. 12:56

Nagyon ugy tunik hogy valami telepitewi hiba van nalad hogyha lefagy a replayer es nem tudod bezarni. Gyaluld le az egesz pt-t es rqkd ujra. Ha pedig mar regebb ota hasznalod meg kene nezni nincs e baja a vinyonak.

A pt tökéletesen müködik és a replayer is simán megy ,kivéve ha meg akarom jeleniteni a hud-ot.
Biztos hogy nem valami beállitási dolgot hagytam figyelmen kivűl? A vinyóval nem hiszem hogy gond lenne mivel nemrég raktam össze egy vadonatúj gépet és hibátlanul fut minden program. Az újratelepitést szeretném a legutolsó lehetőségként alkalmazni.

NovaTerra
2012. dec. 30. 13:55

Bejön az, csak nem hagysz neki időt. Ha eddig nem használtad, akkor lassan tölti be, de betölti. Csinálj egy teljes housekeeping-et és utána gyorsabb lesz.

cimbi79
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. dec. 30. 19:00

Bejön az, csak nem hagysz neki időt. Ha eddig nem használtad, akkor lassan tölti be, de betölti. Csinálj egy teljes housekeeping-et és utána gyorsabb lesz.

Tényleg hogy erre nem gondoltam,köszi a segitséget!

Cardstrik3r
2012. dec. 30. 22:46

A PT4 menti a játékosok statjait akkor is, ha csak megnyitjuk a lobbyból valamelyik asztalt, de nem ülünk be?

cursor 10
Válasz Cardstrik3r kommentjére
2012. dec. 31. 7:47

A PT4 menti a játékosok statjait akkor is, ha csak megnyitjuk a lobbyból valamelyik asztalt, de nem ülünk be?

Igen,de csak pár hand vagy perc erejéig.

Cardstrik3r
Válasz Skiboy kommentjére
2012. dec. 31. 10:51

Ó, pedig de jó lenne ...

NovaTerra
2013. jan. 5. 18:06

Az a gondom, hogy bwinről nem importálja a handeket, azokról az asztalokról, amelyeknek a nevében van valamilyen ékezetes karakter vagy áthúzott betű. Skandináv városok nevében van általában ilyen. Ezt meg lehet oldani?

balu999
2013. jan. 6. 15:38

Légyszi vki segítsen mert megüt a guta :)
Hogy lehet beállítani hogy az SNG -nél mutasson $EV-t?
Nem látok rá opciót, viszont láttam másnál grafot róla.

Élő ügyfélszolgálat