Szisztok
A replayerben nem tudom hogyan kell beállitani a statok megjelenitését ,ha a show hud opcioót be akarom jelölni nem engedi,és elkezd tölteni úgy hogy nem történik semmi,viszont ha be akarom zárni a replayert akkor csak az egész programmal együtt tudom csak megtenni. Valaki segitsen hogy mit kellene beállitanom hogy normálisan müködjön a show hud opció a replayerben.
Nagyon ugy tunik hogy valami telepitewi hiba van nalad hogyha lefagy a replayer es nem tudod bezarni. Gyaluld le az egesz pt-t es rqkd ujra. Ha pedig mar regebb ota hasznalod meg kene nezni nincs e baja a vinyonak.
Nagyon ugy tunik hogy valami telepitewi hiba van nalad hogyha lefagy a replayer es nem tudod bezarni. Gyaluld le az egesz pt-t es rqkd ujra. Ha pedig mar regebb ota hasznalod meg kene nezni nincs e baja a vinyonak.
Bejön az, csak nem hagysz neki időt. Ha eddig nem használtad, akkor lassan tölti be, de betölti. Csinálj egy teljes housekeeping-et és utána gyorsabb lesz.
Bejön az, csak nem hagysz neki időt. Ha eddig nem használtad, akkor lassan tölti be, de betölti. Csinálj egy teljes housekeeping-et és utána gyorsabb lesz.
A PT4 menti a játékosok statjait akkor is, ha csak megnyitjuk a lobbyból valamelyik asztalt, de nem ülünk be?
A PT4 menti a játékosok statjait akkor is, ha csak megnyitjuk a lobbyból valamelyik asztalt, de nem ülünk be?
Ó, pedig de jó lenne ...
Az a gondom, hogy bwinről nem importálja a handeket, azokról az asztalokról, amelyeknek a nevében van valamilyen ékezetes karakter vagy áthúzott betű. Skandináv városok nevében van általában ilyen. Ezt meg lehet oldani?
Légyszi vki segítsen mert megüt a guta :)
Hogy lehet beállítani hogy az SNG -nél mutasson $EV-t?
Nem látok rá opciót, viszont láttam másnál grafot róla.