NovaTerra
Válasz balu999 kommentjére
2013. jan. 6. 15:52

Ha nincs olyan stat, ami kellene, akkor itt keresgélj. Importáld a statot és add hozzá HUD-hoz.Customize Your PokerTracker Stats | PokerTracker

balu999
Válasz Skiboy kommentjére
2013. jan. 6. 17:15

köszi, majd megnézem :)

Szecska
2013. jan. 7. 16:46

Probalgatom a PT3at, mert a HM2om nagyon belassitja a gepemet, es amig nem veszek ujat, jo lesz a trial is. 2 kerdesem lenne:

-Hol tudom kisebbre venni a hudot? a statok betumeretet tudom allitani,de nekem olyan kene, ami aranyosan kisebbre veszi az egeszet, meg hiaba veszek mindent kisebbre egyenkent a keret merete akkor is marad
-hol tudom kirakni a BB szamot? 10x vegigneztem,de nem talalom

koszi

lecso10
Válasz Szecska kommentjére
2013. jan. 7. 20:30

Probalgatom a PT3at, mert a HM2om nagyon belassitja a gepemet, es amig nem veszek ujat, jo lesz a trial is. 2 kerdesem lenne:

-Hol tudom kisebbre venni a hudot? a statok betumeretet tudom allitani,de nekem olyan kene, ami aranyosan kisebbre veszi az egeszet, meg hiaba veszek mindent kisebbre egyenkent a keret merete akkor is marad
-hol tudom kirakni a BB szamot? 10x vegigneztem,de nem talalom

koszi

A térközt vedd kisebbre padding, talán ilyen néven van, akkor összébb megy.

balu999
Válasz Skiboy kommentjére
2013. jan. 12. 14:13

Hogy lehet beállítani hogy ne mutassa az előző hand-et az asztalon?

cimbi79
2013. jan. 15. 13:25

Sziasztok.

Segitségre lenne szükségem, egy statot keresek amit nem találok sehol, bet in pos. vs missed cb

cursor 10
Válasz cimbi79 kommentjére
2013. jan. 15. 14:30

Sziasztok.

Segitségre lenne szükségem, egy statot keresek amit nem találok sehol, bet in pos. vs missed cb

Szia
Amit keresel az a float, oop pedig a probe.

cimbi79
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jan. 15. 15:47

Szia
Amit keresel az a float, oop pedig a probe.

float flop? ill flop probe bet , ez a kettő lenne az? a flop float nem azt jelenti hogy amikor pre emelek +flop cbetelek és az enemy callolja ip?

cimbi79
2013. jan. 15. 15:59

de lehet rosszul irtam a statot , Amikor én vagyok a preflop emelő és a floppon kihagyott cbetemet hányszor beteli,(támadja) meg az ellenfél amikor ő van pozicióban, ez a statisztika érdekelne engem hogy pontosan mi a neve és hol találom meg.

cursor 10
2013. jan. 15. 16:02

float flop? ill flop probe bet , ez a kettő lenne az? a flop float nem azt jelenti hogy amikor pre emelek +flop cbetelek és az enemy callolja ip?

Float flop és Probe turn a két stat.
https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=18&t=37669

Élő ügyfélszolgálat