Ha nincs olyan stat, ami kellene, akkor itt keresgélj. Importáld a statot és add hozzá HUD-hoz.Customize Your PokerTracker Stats | PokerTracker
köszi, majd megnézem :)
Probalgatom a PT3at, mert a HM2om nagyon belassitja a gepemet, es amig nem veszek ujat, jo lesz a trial is. 2 kerdesem lenne:
-Hol tudom kisebbre venni a hudot? a statok betumeretet tudom allitani,de nekem olyan kene, ami aranyosan kisebbre veszi az egeszet, meg hiaba veszek mindent kisebbre egyenkent a keret merete akkor is marad
-hol tudom kirakni a BB szamot? 10x vegigneztem,de nem talalom
koszi
Probalgatom a PT3at, mert a HM2om nagyon belassitja a gepemet, es amig nem veszek ujat, jo lesz a trial is. 2 kerdesem lenne:
-Hol tudom kisebbre venni a hudot? a statok betumeretet tudom allitani,de nekem olyan kene, ami aranyosan kisebbre veszi az egeszet, meg hiaba veszek mindent kisebbre egyenkent a keret merete akkor is marad
-hol tudom kirakni a BB szamot? 10x vegigneztem,de nem talalom
koszi
Hogy lehet beállítani hogy ne mutassa az előző hand-et az asztalon?
Sziasztok.
Segitségre lenne szükségem, egy statot keresek amit nem találok sehol, bet in pos. vs missed cb
Sziasztok.
Segitségre lenne szükségem, egy statot keresek amit nem találok sehol, bet in pos. vs missed cb
Szia
Amit keresel az a float, oop pedig a probe.
de lehet rosszul irtam a statot , Amikor én vagyok a preflop emelő és a floppon kihagyott cbetemet hányszor beteli,(támadja) meg az ellenfél amikor ő van pozicióban, ez a statisztika érdekelne engem hogy pontosan mi a neve és hol találom meg.
float flop? ill flop probe bet , ez a kettő lenne az? a flop float nem azt jelenti hogy amikor pre emelek +flop cbetelek és az enemy callolja ip?