cursor 10
Válasz cimbi79 kommentjére
2013. jan. 15. 16:04

de lehet rosszul irtam a statot , Amikor én vagyok a preflop emelő és a floppon kihagyott cbetemet hányszor beteli,(támadja) meg az ellenfél amikor ő van pozicióban, ez a statisztika érdekelne engem hogy pontosan mi a neve és hol találom meg.

Jól írtad, ez a stat a Float flop amikor meg te vagy pozícióban az meg a Probe turn.

cimbi79
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jan. 15. 16:15

Jól írtad, ez a stat a Float flop amikor meg te vagy pozícióban az meg a Probe turn.

ok a Float flop okés. A probe turn meg azt jelenti hogy én vagyok poziban és ch/ch után turnön az enemy betel(támad)? Bocs ha ilyen egyértelmű a dolog és én meg rákérdezek ,de biztos akarok lenni benne. Angolból meg gyenge vagyok.

NovaTerra
Válasz Skiboy kommentjére
2013. jan. 15. 16:17

Igen.

cimbi79
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. jan. 15. 16:20

köszi a gyors segitséget.

silee21
2013. febr. 9. 10:10

Valaki tud segíteni?

Nemrég vettem egy PT3 licenszet, és az a problémám, hogy cca. 1K játékosról van adatbázisom amit törölni szeretnék.(Ezt nem is értem hogy lehet, hiszen még nem is tudtam használni.) A másik problémám, hogy az Everesten más a nickem, mint a Starson és az FTP-n, de nem tudom beállítani, mert nem kínál fel ilyen opciót. Az FTP-n elindítottam egy playmoney Rush CG-t, hogy teszteljem a HUD-ot, de nem jelent meg semmi, pedig az Import Status kiírta a játékot. Ez: Csabesz tracker bemutató.avi - YouTube alapján állítgattam be, de valamit elnézhettem.

Köszönöm előre is a segítséget!

Alfa Romeo 156sw
Válasz silee21 kommentjére
2013. febr. 10. 0:21

Sziasztok!Abban kérnék segítséget,hogy ha beülök a verseny asztalhoz akkor a hud el van tolóda egy fél körrel.Tehát a velem szemben ülő statjai vannak nálam ,az én statjaim nála.És ugyan így a többieknél is. Áthúzom ,de átültetésnél uyanez van megint.Cash-nél jó.Előre is köszi PT3-ról van szó.

lecso10
Válasz Alfa Romeo 156sw kommentjére
2013. febr. 10. 8:20

Sziasztok!Abban kérnék segítséget,hogy ha beülök a verseny asztalhoz akkor a hud el van tolóda egy fél körrel.Tehát a velem szemben ülő statjai vannak nálam ,az én statjaim nála.És ugyan így a többieknél is. Áthúzom ,de átültetésnél uyanez van megint.Cash-nél jó.Előre is köszi PT3-ról van szó.

A site&import options-nál be kell állítsd,h melyik széket preferálja a különböző asztaltípusoknál.

Alfa Romeo 156sw
Válasz lecso10 kommentjére
2013. febr. 10. 9:56

Köszönöm.

NovaTerra
2013. febr. 13. 13:48

Mivel a sima kérdések topic le van zárva. Így itt kérdezem meg, talán ideillik leginkább.

Ha IP emelek, másik játékos callol OP. Flopon donkol és azt raiselem, ő callol. Turnön ő megint belehív a kasszába OP, akkor az turn donknak számít?

zulusierra
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. febr. 13. 14:30

igen

Élő ügyfélszolgálat