de lehet rosszul irtam a statot , Amikor én vagyok a preflop emelő és a floppon kihagyott cbetemet hányszor beteli,(támadja) meg az ellenfél amikor ő van pozicióban, ez a statisztika érdekelne engem hogy pontosan mi a neve és hol találom meg.
Jól írtad, ez a stat a Float flop amikor meg te vagy pozícióban az meg a Probe turn.
Igen.
köszi a gyors segitséget.
Valaki tud segíteni?
Nemrég vettem egy PT3 licenszet, és az a problémám, hogy cca. 1K játékosról van adatbázisom amit törölni szeretnék.(Ezt nem is értem hogy lehet, hiszen még nem is tudtam használni.) A másik problémám, hogy az Everesten más a nickem, mint a Starson és az FTP-n, de nem tudom beállítani, mert nem kínál fel ilyen opciót. Az FTP-n elindítottam egy playmoney Rush CG-t, hogy teszteljem a HUD-ot, de nem jelent meg semmi, pedig az Import Status kiírta a játékot. Ez: Csabesz tracker bemutató.avi - YouTube alapján állítgattam be, de valamit elnézhettem.
Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok!Abban kérnék segítséget,hogy ha beülök a verseny asztalhoz akkor a hud el van tolóda egy fél körrel.Tehát a velem szemben ülő statjai vannak nálam ,az én statjaim nála.És ugyan így a többieknél is. Áthúzom ,de átültetésnél uyanez van megint.Cash-nél jó.Előre is köszi PT3-ról van szó.
Sziasztok!Abban kérnék segítséget,hogy ha beülök a verseny asztalhoz akkor a hud el van tolóda egy fél körrel.Tehát a velem szemben ülő statjai vannak nálam ,az én statjaim nála.És ugyan így a többieknél is. Áthúzom ,de átültetésnél uyanez van megint.Cash-nél jó.Előre is köszi PT3-ról van szó.
Köszönöm.
Mivel a sima kérdések topic le van zárva. Így itt kérdezem meg, talán ideillik leginkább.
Ha IP emelek, másik játékos callol OP. Flopon donkol és azt raiselem, ő callol. Turnön ő megint belehív a kasszába OP, akkor az turn donknak számít?
igen