cursor 10
Válasz 5RayFinkle5 kommentjére
2013. aug. 28. 13:58

Sziasztok.

Megyek nyaralni és a munkára (póker) használt gépemet nem vinném magammal, de egy régebbi gépen szeretném használni a PT4-et (30 napos trial már lejárt) lehetséges az, hogy erre a két hétre átrakom a licencemet, a régi gépre és mikor hazajöttem visszarakom?

HM1-ben meg lehetett csinálni ezt, deaktíválni kellett a licencet és utána használni másik gépen, de nem tudom, hogy ez PT4-nél hogyan müködik?

Ha valaki tudja, légyszi írja meg...!

Köszönöm

Itt nem kell semmit csinálni csak használni.

time4revenge
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. aug. 28. 15:30

Érdekelne oldal ahol Custom Hud-okat lehet vásárolni.Tudtok nekem mondani?

L.T.
Válasz Skiboy kommentjére
2013. szept. 3. 17:19

PT3-ban el lehet menteni,kimásolni a beállításokat(pl:HUDnál) hogy újratelepítés után ne keljen újból mindent beállítani??

lecso10
Válasz L.T. kommentjére
2013. szept. 3. 21:15

PT3-ban el lehet menteni,kimásolni a beállításokat(pl:HUDnál) hogy újratelepítés után ne keljen újból mindent beállítani??

Már a 4-t használom, de emlékszem,h ki lehet menteni a hud profilt a 3-ban is.. Én is mindíg kimentettem újratelepítéskor.

L.T.
Válasz lecso10 kommentjére
2013. szept. 3. 21:53

Már a 4-t használom, de emlékszem,h ki lehet menteni a hud profilt a 3-ban is.. Én is mindíg kimentettem újratelepítéskor.

OK,akkor körűlnézek.thx.Ha valaki esetleg tudja hogyan kell jelezze azért:D

L.T.
Válasz L.T. kommentjére
2013. szept. 8. 9:59

Sikerült lementeni meg visszaimportálni is a HUD beállítást,de amikor kiválasztom hogy a régi beállítást akarom használni,alkalmazom,leokézom és utána u.úgy visszaáll az alapbeállításra magától.
Vkinek vmi ötlet hogy hogyan tudom beállítani hogy másik hud profilt használjak?
PT3

kriszand1
2013. szept. 9. 14:56

hogy tudom átrakni a hudot más helyre?

kertitorp
2013. szept. 24. 23:27

Tudja valaki, hogy a PT3/4-nek van e működő HUD-ja a FTP multientry, rush verseny asztalain?

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2013. szept. 25. 7:57

Tudja valaki, hogy a PT3/4-nek van e működő HUD-ja a FTP multientry, rush verseny asztalain?

Multientryt már játszottam és működött.

lecso10
Válasz kriszand1 kommentjére
2013. szept. 25. 7:59

hogy tudom átrakni a hudot más helyre?

Bal gomb a hudon és nyomva tartva elmozdítod a megfelelő pozíció eléréséig, majd ott felengeded az ujjad a gombról.

Élő ügyfélszolgálat