Sziasztok.
Megyek nyaralni és a munkára (póker) használt gépemet nem vinném magammal, de egy régebbi gépen szeretném használni a PT4-et (30 napos trial már lejárt) lehetséges az, hogy erre a két hétre átrakom a licencemet, a régi gépre és mikor hazajöttem visszarakom?
HM1-ben meg lehetett csinálni ezt, deaktíválni kellett a licencet és utána használni másik gépen, de nem tudom, hogy ez PT4-nél hogyan müködik?
Ha valaki tudja, légyszi írja meg...!
Köszönöm
Érdekelne oldal ahol Custom Hud-okat lehet vásárolni.Tudtok nekem mondani?
PT3-ban el lehet menteni,kimásolni a beállításokat(pl:HUDnál) hogy újratelepítés után ne keljen újból mindent beállítani??
PT3-ban el lehet menteni,kimásolni a beállításokat(pl:HUDnál) hogy újratelepítés után ne keljen újból mindent beállítani??
Már a 4-t használom, de emlékszem,h ki lehet menteni a hud profilt a 3-ban is.. Én is mindíg kimentettem újratelepítéskor.
Sikerült lementeni meg visszaimportálni is a HUD beállítást,de amikor kiválasztom hogy a régi beállítást akarom használni,alkalmazom,leokézom és utána u.úgy visszaáll az alapbeállításra magától.
Vkinek vmi ötlet hogy hogyan tudom beállítani hogy másik hud profilt használjak?
PT3
hogy tudom átrakni a hudot más helyre?
Tudja valaki, hogy a PT3/4-nek van e működő HUD-ja a FTP multientry, rush verseny asztalain?
Tudja valaki, hogy a PT3/4-nek van e működő HUD-ja a FTP multientry, rush verseny asztalain?
hogy tudom átrakni a hudot más helyre?